AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 4.4.2023

Ramadingaye katsoo luottavaisena kauteen – ”Pyrimme tuoda iloa katsojien silmille ja huulille”

Ramadingaye katsoo luottavaisena kauteen – ”Pyrimme tuoda iloa katsojien silmille ja huulille”

David Ramangaye odottaa jo kauden alkua.

KTP aloittaa kauan odotetun Veikkausliigaurakkansa keskiviikkona 5.4. KTP:n kapteenina jatkava David Ramadingaye tietää 131 liigaottelun kokemuksella, mitä pääsarjassa pelaaminen on.

Ramadingaye on ollut joukkueen valmistautumiskauteen tyytyväinen.

- Joukkueen harjoituskausi on mennyt erittäin hyvin. On ollut tosi paljon kilpailua. Suurimmaksi osaksi tuntuu, että pelaajat ovat pysyneet terveinä, ei ole tullut mitään pitkäaikaisloukkaantumisia ja olemme myös harjoituspeleissä pystyneet näyttämään, että voimme kilpailla jokaista joukkuetta vastaan.

- Henkilökohtaisesti on mennyt ihan ok. Muutama pieni vamma on ollut, mutta ei mitään pitkäaikaisia poissaoloja. Itselle ehkä uusi pelipaikka on tuottanut paljon uutta opittavaa, Ramadingaye avaa KTP:n verkkosivuilla.

Kauden avauksessaan KTP saa kotikentälleen AC Oulun. Ramadingaye odottaa jo pääsemistä kotiyleisön eteen.

- Mielestäni on hienoa aloittaa kotona, kun on eka peli ja hyvää joukkuetta vastaan. Sää on varmasti kohdillaan ja näin saadaan yleisö taaksemme. Arto Tolsa Areena oli viime kaudella tosi vaikea paikka vierasjoukkueille. Siitä iso kiitos yleisölle, faneille ja junioripelaajille, ja kaikille, ketkä ovat olleet katsomassa pelejä ja luoneet sinne hyvän tunnelman.

- Me tietenkin joukkueena yritämme vastata siihen, tuoda niitä elämyksiä ja taistella jokaisesta pallosta koko ajan. Pyrimme tuoda iloa katsojien silmille ja huulille. Toivottavasti peliin tulee paljon ihmisiä meidän tueksemme. Tehdään yhdessä Arto Tolsa Areenasta taas vaikea paikka vierailijoille. En malta odottaa, eikä koko joukkue.

KTP-AC Oulu keskiviikkona 5.4. kello 18.00 Arto Tolsa Areenalla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia