AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS

Yhteistyössä

Veikkausliiga tavoittaa vuosittain paikan päällä stadioneilla puoli miljoonaa ihmistä, verkossa satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa ja median kautta satoja miljoonia kontakteja. Noin puoli miljoonaa suomalaista harrastaa jalkapalloa viikoittain ja yhteensä laji yhdistää noin miljoonaa suomalaista.

Kerromme mielellämme Veikkausliigan tarjoamista mahdollisuuksista ja yhteistyömuodoista.

Veikkausliigan yhteistyökumppaneita ovat:


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIVeikkaus Oy on kuulunut olennaisena osana suomalaiseen yhteiskuntaan yli kuusi vuosikymmentä. Veikkaus on toiminut Veikkausliigan pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 1993.
YHTEISTYÖKUMPPANIT


Pohjola Vakuutus tarjoaa kattavat ja monipuoliset vahinko- ja henkivakuuttamisen palvelut niin henkilö-, yritys- kuin yhteisöasiakkaille. Kehitämme palvelukonseptejamme, digitaalisia vakuutus- ja korvauspalveluitamme sekä yhteistyökumppaniverkostoamme vahinkojen hoidossa tarjotaksemme eheän ja laadukkaan asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Yli 80 urheilun lajiliittoa suosittelee jäsenistölleen Pohjola Sporttiturvaa ja Veikkausliiga-joukkueet luottavat Pohjola Vakuutuksen myöntämään Ammattiurheilijaturvaan. Pohjola Jalkapalloturva tarjoaa erinomaista turvaa kaiken ikäisille jalkapalloilijoille kaikilla tasoilla. Terveysmestari-palvelu ja hoitoketju Pohjola Sairaalassa ja muissa kumppanihoitolaitoksissa takaavat nopean avun vahingon sattuessa.


Ruutu esittää kaikki Veikkausliigan ottelut suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä. Sisältöä on mahdollista katsoa itselle sopivalla hetkellä ja laitteella.SELECT Elite on Veikkausliigan virallinen pelipallo. Veikkausliiga otti ensimmäisenä pohjoismaisena pääsarjana käyttöön yhteisen pelipallon kaudesta 2014 lähtien. Yhteiseen pelipalloon siirtyminen oli suuri askel suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Sopimuksen myötä kaikille joukkueille ja pelaajille tarjotaan sama pallo niin Veikkausliigan otteluihin kuin harjoituksiinkin.

Selectin maahantuoja on Sultrade Oy.

Subway® -ravintoloissa myydään asiakkaiden silmien edessä valmistettuja Subi® -leipiä ja salaatteja. Asiakkaat saavat itse vaikuttaa tilaamansa ruoan sisältöön ja halutessaan pyytää esimerkiksi enemmän kasviksia ja vähemmän rasvaa sisältäviä kastikkeita. Näin Subway® -ravintoloissa myös jalkapalloilijoiden on helppo yhdistää ruokailu juuri omaan ruokavalioonsa sopivaksi.

Volkswagen on Palloliiton ja Veikkausliigan yhteistyökumppani.

Yhteinen tavoitteemme on saada lapset ja perheet liikkumaan ja edistää suomalaisen jalkapallokulttuurin kehitystä aina pienimmistä tytöistä ja pojista aina ammattilaisiin ja maajoukkueisiin asti. Yhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten A-maajoukkueet, futsal- ja nuorten maajoukkueet, Perhefutis-seurakehityshankkeen sekä Veikkausliigan.Svea tarjoaa tehokkaita ja yksilöllisiä ratkaisuja perinnän, reskontranhallinnan, maksuratkaisujen ja rahoituksen saralla – aina henkilökohtaisesti palvellen. Rahoitusalan konserni Svea ja Veikkausliiga ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka tarjoaa selkeää lisäarvoa myös suoraan Veikkausliigan seuroille. Yhteistyön puitteissa seuroille avautuu mahdollisuus hyödyntää Svean rahoitusratkaisuja oman toimintansa tukena. Svean kanssa solmitun yhteistyösopimuksen myötä Svean joustavat rahoituspalvelut ovat tarjolla kollektiivisesti kaikille 12 Veikkausliigaseuralle. Tämä antaa mahdollisuuden pitkäjänteiseen suunnitteluun ja taloudellisesti joustavaan toiminnan tasapainottamiseen.

Duunitori™ on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia. Se kokoaa yhteen avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne oman portaalinsa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille. Duunitorin työelämäosio tarjoaa ajankohtaisia vinkkejä ja uutisia liittyen työnhakuun, työelämään ja rekrytointiin. Duunitori on luotettu kumppani rekrytoinnissa, rekrytointimarkkinoinnissa sekä strategisessa työnantajakuvan (employer branding) kehittämisessä.


Mynthon on suomalainen pastillibrändi hengityksen raikastamiseen ja flunssan oireisiin. Mynthon-pastilleja on ollut markkinoilla 70-luvulta lähtien ja monelle suomalaiselle tuttu raikkaista mauista ja sinisensävyisistä pakkauksista. Tänä päivänä Mynthon-valikoimaan kuuluu myös purukumi.


TUOTE- JA PALVELUKUMPPANIT


Cloudriven

Cloudriven on ketterä ja kokenut asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan uuden työn murroksessa. Muotoilemme kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät vuorovaikutteisuus, motivointi sekä liiketoimintaprosessien järkevä digitalisointi. Ennen kaikkea uskomme, että merkityksellinen työ synnyttää parempia asiakaskokemuksia – kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi, myös asiakkaat voittavat. Autamme sinua panostamaan ihmisiin yrityksesi sisällä.


Evershed Sutherland

Eversheds on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa. Sitä koskevat ohjeet ja muut asianajajia koskevat määräykset löytyvät Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta osoitteesta www.asianajajaliitto.fi.


Nidos

Ratkaisemme sähköisiin palveluihin liittyviä haasteita. Teemme myös räätälöityjä alustoja sekä ulkoasusuunnittelua asiakkaille, jotka tarvitsevat apua ohjelmoinnissa tai sivujen suunnittelussa. Jalkapallofanit voivat seurata Nidoksen ylläpitämältä veikkausliiga.com otteluiden tapahtumia ottelukierroksen aikana sekä tarkastella monipuolisia tilastoja myös menneiltä kausilta. Nidos ylläpitää sivustoa järjestelmän sisällönhallintatyökaluilla.


ValueFrame

Toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta sovellusvuokraus palveluna ValueFramelta. ValueFramen tarjoama kotimainen pilvipalvelu soveltuu erityisesti asiantuntijapalveluyrityksille. ValueFrame tarjoaa monipuolisen, toimialakohtaisesti suunnitellun ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvan järjestelmän. Tuotteistettu palvelu sisältää kattavan käyttöönoton, koulutuksen, konsultoinnin ja tukipalvelun. Sovellusvuokrauksen ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.


Viking Line

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella. Viking Line kuljetti vuonna 2013 yli 6,5 miljoonaa matkustajaa, 604 000 henkilöautoa ja 119 500 rahtiyksikköä.


Byyri

-