AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 18.5.2024

Gnistanin peleissä riittää tapahtumia – ”Meillä on viihdyttävä pelitapa”

Gnistanin peleissä riittää tapahtumia – ”Meillä on viihdyttävä pelitapa”

Juhani Ojala pitää Gnistanin pelityylistä. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistan jatkaa kauttaan sunnuntaina kohdatessaan kotikentällään KuPS:n. Gnistan hakee paluuta voittojen tielle neljän voitottoman ottelun jälkeen.

Gnistanin pelit eivät ole jättäneet ketään kylmäksi tämän kauden osalta ja joukkueen peleissä onkin nähty tällä kaudella eniten maaleja.

- Meillä on viihdyttävä pelitapa ja pelaajat yksilöinä luo omaa viihdearvoa. Tulemme kovaa päälle, me koetamme olla tosi aggressiivisia, mennään iholle. Pelin vauhti on aika kova meidän peleissä. Koetetaan pelata aika suoraviivaisesti. Se ruokkii sitä, että pelistä tulee viihdyttävämpää ja kovatempoisempaa, Ojala analysoi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Ojalalle vauhdikas pelitapa sopii hyvin.

- Tykkään joo. Olen pelannut aikaisemmin Tanskassa. Vejlessä oli aika suoraviivainen pelityyli, siellä kun tuli pallo, niin piti pelata aika nopeasti sinne vastustajan alueelle. Sama oli tuolla Skotlannissa. Kyllä olen tykännyt, että tulee paljon tilanteita eikä ole kovin staattista. Ehkä se on tällainen isompi ilmiö tässä Suomi-futiksessa, tästä on tullut vähän enemmän vauhtia näihin peleihin, mikä on tosi positiivinen asia.

Ojalan ajatuksia kuunneltavissa lisää Suplan Veikkausliiga-podcastista. Lähetyksessä vierailee myös Mehmet Hetemaj.

Gnistan - KuPS Mustapekka Areenalla sunnuntaina 19.5. kello 16.00. Ottelu on Ruudun studio-ottelu ja lähetys käynnistyy kello 15.15. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia