AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 5.4.2023

David Ramadingaye tietää AC Oulun vahvuudet – ”Varmasti tulee yleisöystävällinen peli”

David Ramadingaye tietää AC Oulun vahvuudet – ”Varmasti tulee yleisöystävällinen peli”

David Ramadingaye uskoo KTP:n iskukykyyn.

KTP palaa Veikkausliigan otteluihin taas vuoden tauon jälkeen, kun se juhli viime kauden päätteeksi nousua Veikkausliigaan. Avausottelussaan kotkalaiset saavat vastaansa AC Oulun.

Entinen AC Oulun pelaaja ja nykyään kotkalaisjoukkuetta edustava David Ramadigaye tietää tulevan vastustajan vahvuuden.

- Se on tosi taitava ja nuori joukkue. Heillä on nuoria tähtipelaajia kuten Otso Liimatta ja Jere Kallinen. Sitten siellä on tällaisia maajoukkuestatuksen pelaajia kuten Rasmus Karjalainen ja muitakin nousevia tähtiä kuten Onni Suutari.

- Mielenkiintoinen porukka, joka pelaa taitavaa jalkapalloa. Tulee varmasti mielenkiintoinen ottelu. Kaksi joukkuetta, jotka haluavat hallita palloa ja pelata kaunista jalkapalloa. Varmasti tulee yleisöystävällinen peli. Meille ottelu on iso haaste, sillä ainakin itse ajattelen, että Oulu on ihan siellä kärkikahinoissa. Senhän se todisti jo Liigacupin finaaliin menolla.

Vaikka AC Oulu on monissa ennakkoarvioissa rankattu korkealle, on Ramadingayella vahva luotto myös omaan joukkueeseen.

- Oulu on kilpailukykyinen joukkue ja tulossa on tosi vaikea kamppailu. Jokainen peli on vaikea tässä sarjassa ja lähdemme tekemään meidän omaa juttuamme. Tietenkin lähdemme voittamaan ottelua ja jatkamaan hyvää kotisaldoamme, mikä meillä viime kaudella oli.

Viimeksi KTP:n liigavisiitti jäi ranskalaiseksi, mutta tällä kaudella Ramadingayen tavoitteet ovat korkeammalla kuin pelkästään sarjapaikan uusimisessa. Hänellä on vankka usko kotkalaisten iskukykyyn.

- Minusta tuntuu, että meillä on joukkueena mahdollisuudet ihan mihin vaan. Jos kaikki menee nappiin, pelaamme hyvin, pelaajat pysyvät terveinä ja uskomme siihen omaan tekemiseemme, niin ihan hyvin voimme olla aika korkeallakin sarjataulukossa.

- Tietenkin se ensisijainen tavoite seuralle on säilyä, mutta me joukkue ja pelaajat olemme kunnianhimoisia ja tavoittelemme paljon korkeampia sijoja. Ensisijaisesti säilyminen ja sitten kuuden joukkoon. Sen jälkeen latumme on auki ihan mihin vaan, Ramadingaye muistuttaa.

KTP-AC Oulu keskiviikkona 5.4. kello 18.00 Arto Tolsa Areenalla. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia