AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 19.5.2024

"Haimme kolmea pistettä, mutta saimme yhden" - tasapeli Tammisaaressa oli pettymys FC Lahdelle

"Haimme kolmea pistettä, mutta saimme yhden" - tasapeli Tammisaaressa oli pettymys FC Lahdelle

Toni Lindberg jäi kaipaamaan voittomaalia. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti ei onnistunut jatkamaan orastanutta voittoputkeaan, vaan joutui tyytymään 1-1-tasapeliin sunnuntaina EIF:n vieraana.

Ottelun jälkeen FC Lahden päävalmentaja Toni Lindberg oli pettynyt joukkueen ensimmäisen jakson esitykseen. Hänen mukaansa ensimmäisellä jaksolla Lahdelta puuttui terävyys. Lindbergin mukaan toiselle jaksolle tehdyt muutokset purivat, mutta esityksen olisi pitänyt olla silti vielä parempi.

– Ensimmäisellä jaksolla vastustaja oli vahvempi. Emme olleet riittävän lähellä tai riittävän teräviä. Toiselle jaksolle muutimme muotoa ja terävöitimme peliä. Pääsimme tasoihin, mutta sen jälkeen meidän olisi pitänyt saada vielä yksi vaihde kaivettua.

- Peli meni aaltoilevaksi. Lähdimme hakemaan kolmea pistettä, mutta saimme yhden vieraspisteen, Lindberg kertoi pettyneenä.

FC Lahden kapteenina täydet 90 minuuttia urakoinut Mikko Viitikko oli myös pettynyt yhteen pisteeseen. Viitikko myönsi, että ensimmäinen jakso oli Lahdelta heikko, mutta hän ei osannut sanoa siihen vielä syytä. Hän kuitenkin iloitsi, että joukkue näytti luonnetta ja nousi tasoihin.

– Ensimmäinen jakso oli meiltä surkea. Reagoimme siihen. Näytimme kuitenkin toisella jaksolla joukkueena luonnetta ja saimme tasoituksen. Lopussa hätäilimme taas turhaan, emmekä saaneet voittomaalia. Totta kai tämä on pettymys ja se näkyi kopissa. Sitä tämä futis kuitenkin välillä on, Viitikko summasi.


Lisää uutisia