AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 19.5.2024

Gnistanilla kova haaste sunnuntaina – ”KuPS on aloittanut hyvin”

Gnistanilla kova haaste sunnuntaina – ”KuPS on aloittanut hyvin”

Juhani Ojala on pelikiellossa sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun studio-ottelussa pureudutaan tällä viikolla Gnistanin ja KuPS:n väliseen koitokseen. Gnistanin Juhani Ojala tiedostaa kotijoukkueella olevan iso haaste.

KuPS on aloittanut kauden vahvasti ja on kerännyt kuudesta ottelusta 12 pistettä ja on ainoana joukkueena vielä tappioitta. Gnistanilla on kuudesta pelistä koossa seitsemän pistettä, joten ottelun ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä.

- KuPS on aloittanut hyvin. Olen nähnyt muutaman pelin, niin ne ovat olleet aika vahvoja. Pakko myöntää, että tulee olemaan iso haaste meille. Kyllä minä KuPS:n näen selkeästi yhtenä mestarisuosikeista tällä kaudella. Niillä on vahva jengi joka osa-alueella, Ojala spekuloi Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Ojalaa ei kuitenkaan kentällä nähdä, sillä hän sai edellispelissä korttitilinsä täyteen ja on pelikiellossa.

- Täällä vaaditaan kovuutta ja aika paljon pitää olla iholla koko ajan. Tulee paljon yksi vastaan yksi -tilanteita meidän pelitavassa. Aina välillä joutuu ottamaan kortteja, totta kai viimeinen kortti oli hölmö, tuli suunsoitosta tuomarille. Se on sellaista välillä, ehkä pitää vähän rauhoittua kentällä. Pitää koettaa olla ottamatta.

Konkari myöntää, ettei sunnuntaisen ottelun seuraaminen sivusta tule olemaan helppoa.

- Ikävää katsoa peliä sivusta, kun ei pysty vaikuttamaan peliin. Näin tämä välillä menee, joko tulee loukkaantumista tai pelikieltoa tai mitä tahansa. Ei ikinä ole kivaa katsoa sivusta, aina haluaa olla kentällä.

Ojalan ajatuksia kuunneltavissa lisää Suplan Veikkausliiga-podcastista. Lähetyksessä vierailee myös Mehmet Hetemaj.

Gnistan - KuPS Mustapekka Areenalla sunnuntaina 19.5. kello 16.00. Ottelu on Ruudun studio-ottelu ja lähetys käynnistyy kello 15.15.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia