AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 10.5.2024

VPS on luottanut hyväksi koettuun - "Jatkettu aika samalla sapluunalla"

VPS on luottanut hyväksi koettuun - "Jatkettu aika samalla sapluunalla"

Jussi Nuorela lähtee luottavaisena Kuopioon. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n tappiottomien otteluiden putki on venynyt jo 22 ottelun mittaiseksi. Seuraavaksi vaasalaisia yrittää horjuttaa KuPS.

VPS on jatkanut tuloksellisesti siitä mihin viime kaudella jäi. Päävalmentaja Jussi Nuorelan mukaan taktisellakaan puolella ei ole juuri suuria muutoksia nähty.

- Emme ole tehneet mielestäni mitään ihmeellistä. Jatkettu aika samalla sapluunalla kuin edelliset pari kautta ja uskon, että se on meidän vahvuus, että miksi me olemme olleet näin valmiita heti sarjan alusta lähtien. Vaikka meille tuli paljon uusia pelaajia ihan viime metreillä, mutta väittäisin, että se syy esimerkiksi miksi uudet pelaajat ovat päässeet sisään näin nopeasti, niin on just se, että meillä on muulla joukkueella aika selvät sävelet, että mitä tässä halutaan, Nuorela mietiskelee uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

VPS aloitti hurjan tappiottomien otteluiden putkensa viime kesänä ja se on jatkunut tällä kaudella. Nuorelan mukaan tappio ei kummittele takaraivossa.

- Se ei tavallaan tunnu, kun tuossa oli pitkä talvi välissä ja siinä kohtaa tietysti otettiin välillä turpaan, mikä oli tietysti ihan hyvä. Ei ole sellaista painetta, että ei olisi tässä hävitty. On tuossa onneksi talvella hävitty noissa hallipeleissä.

- Ei sitä putkea mieti, mutta onhan se sillain käsittämätön, varsinkin kun niistä on 20 voittoa. Se tekee mielestäni siitä putkesta vielä kovemman jutun kuin vain 22, että siinä on 20 voittoa. Se on aika jäätävä juttu. Kyllähän me tiedostetaan se, että kaikella todennäköisyydellä se tappio on lähempänä kuin se viimeinen tappio. Ennemmin tai myöhemmin se sieltä tulee, mutta emme me siitä ole sen enempää jutelleet.

Seuraavaksi VPS lähtee jatkamaan tappiotonta putkeaan, kun se matkustaa KuPS:n vieraaksi. Nuorela lähtee joukkoineen luottavaisena Kuopioon.

- Viime kaudella se peikko pudotettiin selästä, että me pystyimme voittamaan kaikki joukkueet vähintäänkin kerran ja osan noista isoista kaksikin kertaa, että siinä mielessä olemme luottavaisia, että uskotaan, että meillä on mahdollisuuksia tehdä niitä jatkossakin.

Nuorelan ajatuksia on kuunneltavissa Suplan Veikkausliiga-podcastissa. Mukana lähetyksessä on myös Ruudun asiantuntija Marko Rajamäki.

KuPS - VPS Väre Areenalla perjantaina 10.5. kello 18.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia