AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 6.5.2024

Oi äiti on! – Veikkausliigan tuleva kierros on äitienpäiväkierros

Oi äiti on! – Veikkausliigan tuleva kierros on äitienpäiväkierros

Veikkausliigan tulevan viikonlopun äitienpäiväkierros on oodi äideille.

Äidit ovat mukana kaikessa. He mahdollistavat, kasvattavat, kannustavat ja ovat henkisenä tukena. Veikkausliiga ja ennen muuta äitienpäiväkierroksella kotiottelun pelaavat seurat haluavat muistaa erityisesti äitejä.

Alta löytyvät äitienpäiväkierroksen tarjoukset kotijoukkueittain. Seuraa myös Veikkausliigan some-kanavia tiistaista alkaen; äitienpäivää muistetaan monella eri tavalla.

KuPS
Äidit veloituksetta aurinkokatsomoon perjantain KuPS – VPS -otteluun. Äidit voivat lunastaa portilta ilmaisen pääsylippunsa, joka oikeuttaa pääsyyn Aurinkokatsomoon. KuPS tarjoaa 100 ensimmäiselle äidille Truben juhlaleivokset.

FC Haka
Lauantain SJK-ottelussa tarjotaan äideille kahvi tai tee valinnan mukaan. Äidit voivat noutaa itselleen kahvi-/teelipukkeen portilta.

FC Inter
Lauantain otteluun Inter - HJK kausikorttilaiset ja seurakorttilaiset ovat saaneet kutsun tuoda äitinsä mukaan juhlaotteluun maksutta.

EIF
Sunnuntain EIF – Ilves -ottelussa tarjotaan äideille kahvi ja suklaakonvehti ottelun aikana.

FC Lahti
FC Lahti on teemoittanut äitienpäivän "90 minuuttia aikaa äidille". Äidit pääsevät ilmaiseksi sunnuntain IFK Mariehamn -otteluun ja äideille on rakennettu paljon ihania tunteita nostattavia elementtejä ottelun ympärille.

AC Oulu pelaa myös kotiottelun äitienpäiväkierroksella. Lauantain ottelu Gnistania vastaan on kauden ensimmäinen ottelu Raatissa ja edelliseen otteluun alun perin suunniteltu opiskelijateema siirtyi tämän ottelun yhteyteen, eikä kahta eri teemaa haluta tuoda päällekkäin. Äidit ovat luonnollisesti myös erittäin tervetulleita kannustamaan AC Oulua – ensi kertaa tänä vuonna omalla stadionillaan.

Lisää uutisia