AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2024

Puhkeaako Gnistanin kupla, jatkuuko KuPS:n putki? - Ruudun studiossa myös perjantain pelit tapetilla

Puhkeaako Gnistanin kupla, jatkuuko KuPS:n putki? - Ruudun studiossa myös perjantain pelit tapetilla

Oulunkylässä lehterit täyttyvät taas sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Ruudun viikon studio-otteluna pureudutaan sunnuntaisen Gnistanin ja KuPS:n väliseen otteluun. Studioisäntä Lassi Hurskainen pitää ottelun lähtöasetelmia kutkuttavina.

Gnistan aloitti kautensa komeasti kahdella voitolla, mutta sen jälkeen tuli kolme peräkkäistä tappiota. Viime ottelussaan se sai tappioputken poikki hakiessaan Oulusta tasapelipisteen. H

- Gnistan on pelannut aika heikosti viime aikoina verrattuna ensimmäisiin peleihin ja seuraavaksi sillä on kaksi kovaa ottelua, kun ensin se kohtaa KuPS:n ja sen jälkeen HJK:n, Hurskainen aloittaa ottelun alustuksen.

- Jos Gnistan häviää tämän ja seuraavan pelin HJK:ta vastaan, niin mitä sitten tapahtuu, Hurskainen miettii.

Hän nostaa esiin useita mielenkiinnon kohteita, jotka askarruttavat hänen mieltään ottelun alla.

- Minua kiinnostaa Jussi Leppälahti ja miten hän saa ongelman ratkaistua. Viime vuonna Kotkassa tuli se alamäki ja hän sai lopulta lähteä.

- Toinen on se, että miten Roman pelaa. Onko hänestä kääntämään kelkkaa?

- Sitten KuPS:sta, että onko se niin kova kuin se on tähän mennessä ollut. Vaikka budjetti on pudonnut, niin joukkue pelaa omilla junioreillaan tosi hyvää futista eikä ole hävinnyt vielä kertaakaan.

Mustapekka Areena on pullistellut tällä kaudella ja Oulunkylässä on ollut erinomainen tunnelma alkukauden otteluissa. Hurskainen uskoo saman jatkuvat myös sunnuntaina.

- Odotan Oulunkylässä jännittävää ottelua ja sitä, nouseeko Roman sankariksi.

Pääottelun lisäksi studiossa käydään läpi myös kierroksen aikaisempia otteluita kuten perjantain kärkikamppailua ja Pirkanmaan derbyä.

Gnistan-KuPS Mustapekka Areenalla sunnuntaina 19.6. kello 16.00 lähtien. Studio-osuus alkaa kello 15.15. Hurskaisen lisäksi studiossa nähdään Tuija Hyyrynen ja Mehmet Hetemaj.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia