AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 17.5.2024

FC Hakan Patoulidis jahtaa voittoa Ilveksestä – ”Meillä on siihen hyvät mahdollisuudet”

FC Hakan Patoulidis jahtaa voittoa Ilveksestä – ”Meillä on siihen hyvät mahdollisuudet”

Evangelous Patoulidis on ollut Hakan paras maalintekijä alkukaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden ensimmäinen Pirkanmaan derby on edessä perjantai-iltana, kun FC Haka matkustaa Tammelaan Ilveksen vieraaksi. FC Hakan laituri Evangelous Patoulidis haluaa joukkueen jatkavan vahvaa virettään.

FC Haka on tällä hetkellä sarjassa viidentenä kerättyään kuudesta ottelusta 11 pistettä ollen vain kahden pisteen päässä sarjan kärkipaikasta ennen kierroksen muita pelejä.

- Kausi on alkanut mielestäni ihan hyvin. Meillä on tosi hyvä joukkue ja toivottavasti pystyn omalta osaltani auttamaan joukkuetta saavuttamaan tavoitteensa. Olen varma, että onnistumme siinä. Jos jatkamme samaan tapaan, voimme vielä saavuttaa isoja asioita, Patoulidis arvioi alkukautta Hakan verkkosivuilla.

Haka pitää kuntopuntarin ykköspaikkaa ja on viiden ottelun tappiottomassa putkessa. Seuraavaksi putkelle haetaan jatkoa Tammelasta.

- Totta kai haluamme voittaa ottelun ja haluamme jatkaa putkeamme. Meidän pitää pelata hyvin voittaaksemme, mutta meillä on siihen hyvät mahdollisuudet.

Patoulidis on ollut Hakan alkukauden paras maalintekijä viimeisteltyään kolme maalia tähän mennessä. Hän on käynyt kuitenkin kovaa kilpailua peliajasta Imani Lanquedocin kanssa, joka niin ikään on esittänyt vahvoja otteita.

- Tietenkin haluat aina pelata ja on välillä turhauttavaa tulla penkiltä kentälle viimeiseksi puoleksi tunniksi tai vartiksi. Se kuuluu kuitenkin lajiin ja kilpailu on kovaa.

Vaikka kilpailu pelipaikoista on kovaa, niin se on samalla hyvähenkistä.

- Olemme kuin oikea perhe ja meillä on hauskaa keskenämme. Joukkueessa on tosi hyvä henki.

Ilves - FC Haka Tammelan stadionilla 17.5. kello 20.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia