AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 19.4.2024

Matias Siltanen haluaa revanssin Interistä

Matias Siltanen haluaa revanssin Interistä

Matias Siltanen lähtee revanssi mielessä Turkuun. (Kuva: Niklas Pehkonen)

Perjantaina Ruudun studio-otteluna kiinnitetään erityishuomiota FC Interin ja KuPS:n väliseen otteluun. KuPS:n Matias Siltanen hamuaa revanssia Liigacupin finaalissa koetulle tappiolle.

KuPS aloitti kautensa hienosti HJK-voitolla ja kauden toisessa ottelussa se pelasi 2-2-tasapelin IFK Mariehamnin vieraana. Vaikka KuPS nousi ottelussa kahdesti tasoihin ja tasoitusmaali syntyi lisäajalla, niin joukkue jäi Siltasen mukaan kauas parhaastaan.

- Olihan se pettymys. Kyllä sieltä kolmea pistettä lähdettiin hakemaan ja sitä, että saadaan myös hyvä matsi pelillisesti. Sitä ei saatu ja parannettavaa jäi paljon enemmän kuin HJK-pelistä. Mutta sellaista se on ja sitten perjantaina tulee jo uusi matsi. Siitä kolmea pistettä lähdetään hakemaan, Siltanen toteaa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Joukkueet kohtasivat jo kauden alla pelatussa Liigacupin finaalissa ja tuolloin Inter veti pidemmän korren rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Siltanen myöntää joukkueessa olevan revanssihenkiä finaalitappion jälkeen.

- Varmasti on, kyllä me halutaan sieltä kolme pinnaa hakea ja lähteä sitä kautta rakentamaan vielä seuraaviin peleihin hyvää pohjaa ja käydä hakemassa seuraavalta vierasreissulta lisää pisteitä.

Samalla Siltanen toivoo pääsevänsä kuittaamaan potut pottuina U17-maajoukkuekaverilleen, Interin Djoully Nzokolle.

- Djoully laittoi pientä kuittia finaalin jälkeen, toivottavasti pääsee kuittailemaan takaisin sitten.

Siltasella on mielessään selkeät parannuskohteet Inter-ottelua ajatellen.

- Päästiin Maarianhaminaa vastaan aika hyville paikoille keskittämään, mutta siellä boksissa ei oltu ihan parhaimmillaan. Tarvitaan voimaa Interiä vastaan, jos meinataan hakea kolme pinnaa.

FC Inter-KuPS perjantaina 19.4. kello 18.00 Veritas Stadionilla. Ruudun studio-osuus käynnistyy kello 17.15. Lähetyksessä nähdään asiantuntijoina Mika Hilander sekä Antti Niemi. Puhetta johtaa Lassi Hurskainen.

Siltasen ajatuksia kuultavissa lisää uusimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia