AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 18.4.2024

Maalivahdit suurennuslasin alla Ruudun studiossa – ”Voi olla aika kiivasta ja hyvää keskustelua”

Maalivahdit suurennuslasin alla Ruudun studiossa – ”Voi olla aika kiivasta ja hyvää keskustelua”

Ilveksen ja Gnistanin pelissä nähtiin peräti 10 maalia. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan kolmas kierros starttaa perjantaina ja Ruudun kierroksen studio-otteluna pureudutaan FC Interin ja KuPS:n väliseen otteluun. Studiossa on keskustelemassa kolme maalivahtia.

Lassi Hurskainen hyppää ensimmäistä kertaa tällä kaudella juontajan pallille ja hän saa asiantuntijavieraikseen Veikkausliiga-legenda Mika Hilanderin sekä Huuhkaja-legenda Antti Niemen. Studiossa on samanaikaisesti kolme maalivahtia ja maalivahtipelaaminen onkin suurennuslasin alla studiossa.

- Pyritään siihen, ettei keskustelu ole pelkästään maalivahdeista, vaikka studiossa on kolme maalivahtia. Tietäen asiantuntijat, niin voi olla aika kiivasta ja hyvää keskustelua luvassa, Hurskainen hehkuttaa.

Veikkausliigassa nähdään tällä kaudella useita nuoria suomalaisvahteja, joihin lähetyksen aikana kiinnitetään huomiota.

- Käymme läpi Veikkausliigan nuoria suomalaisia veskareiden tilannetta. Uskon asiantuntijoilta tulevan hyviä pointteja siitä, minkälainen sarja Veikkausliiga on kehittyä, Hurskainen raottaa salaisuuden verhoa.

Studiossa pureudutaan erityisesti FC Interin ja KuPS:n väliseen otteluun. Joukkueet nostettiin ennen kauden alkua HJK:n päähaastajiksi, mutta erityisesti Interillä alkukausi on ollut haastava.

- Siinä on vastakkain kaksi hyvin mielenkiintoista joukkuetta. KuPS aloitti vahvasti, mutta IFK Mariehamnia vastaan he jäivät tasapeliin. Uskon, että Johannes Kreidlin poissaolo näkyi KuPS:n pelissä, sillä he ovat tottuneet pelaamaan niin paljon hänen kanssaan ja puolustus tuntui siltä, etteivät he tiedä mitä tapahtuu.

- Inter on taas ollut alkukaudesta vähän sekaisin. He olivat selvästikin turhautuneita avausottelun tappioon Gnistania vastaan ja AC Oulua vastaan he olivat kaksi kertaa johdossa, mutta joutuivat tyytymään tasapeliin. Siellä on kovat paineet niskassa.

Perjantaina kauden debyyttinsä studiossa tekevä Hurskainen on katsellut Veikkausliigan alkukierroksia suurella mielenkiinnolla.

- Gnistanista täytyy olla kyllä ylpeä ja upea alku heillä. HJK hävisi ensimmäisen pelin ja on mielenkiintoista seurata mitä ylivoimaisessa mestarisuosikissa tapahtuu, jos kausi ei lähde odotetulla tavalla käyntiin. Ilveksellä alkaa varmasti olla jo paineita siitä miten he ovat esiintyneet, Hurskainen arvio.

FC Inter-KuPS perjantaina 19.4. kello 18.00 Veritas Stadionilla. Ruudun studio-osuus käynnistyy kello 17.15. Hurskaisen lisäksi studiossa nähdään Antti Niemi ja Mika Hilander.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia