AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.24 // 13.6.2023

U18-pojat avaa Baltic cupin Eerikkilässä keskiviikkona Viroa vastaan - "Hyvä haaste meille"

U18-pojat avaa Baltic cupin Eerikkilässä keskiviikkona Viroa vastaan - "Hyvä haaste meille"

"Lundis" odottaa hyvää haastetta Virolta. (Kuva: Juha Tamminen)

U18-pojat aloittaa Baltic Cupin huomenna keskiviikkona Eerikkilässä ottelulla Viroa vastaan.

Päävalmentaja Peter Lundberg kertoo seuranneensa pelaajiensa otteita suurella mielenkiinnolla pitkin kevättä. Yhtenä ensikertalaisista mukana olevan MP:n Joona Kuismalan lisäksi muutama muu nuorukainen on ottanut suuria harppauksia miesten peleissä.

– Moni pelaaja on saanut viime aikoina paljon onnistumisia ja itseluottamusta. Edellisestä tapahtumastamme on jo reilut pari kuukautta, ja on ollut mukava päästä jälleen tekemään töitä joukkueen kanssa. Meiltä puuttuu puolisen tusinaa runkopelaajaa, mutta uusilla pelaajilla on nyt hyvä näyttöpaikka, Lundberg sanoo.

Avausvastustaja Viron joukkue koostuu pitkälti virolaisseuroja edustavista pelaajista, mutta keskikentältä ja hyökkäyksestä löytyy kovien eurooppalaisseurojen akatemiapelaajia. Päävalmentaja tietää, ettei vastustajaa tule aliarvioida.

– Viron poikamaajoukkueet ovat ottaneet viime vuosina askeleita eteenpäin, ja huominen ottelu tulee olemaan meille hyvä haaste.

- Meillä on muutaman päivän aikana kolme peliä, mutta meillä on käytössämme 22 pelaajaa – kaikki pelaajat tulevat saamaan turnauksessa mukavasti minuutteja.

Suomen ja Viron välinen ottelu Eerikkilässä alkaa keskiviikkona kello 18.00. uomen pelit näkyvät suorana ja selostettuna Palloliiton YouTube-kanavalla.

vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia