AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 15.5.2024

SJK katsoo jo kohti perjantain koitosta - "Opimme Haka-ottelusta paljon"

SJK katsoo jo kohti perjantain koitosta - "Opimme Haka-ottelusta paljon"

Toni Lehtinen ammentaa oppia tappiosta. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

SJK koki viime vViikon ainoassa Veikkausliigaottelussaan kauden avaustappionsa, kun FC Haka oli kotonaan vahvempi maalein 2–0.

SJK loi ottelussa tarpeeksi tilanteita, mutta ruuti oli märkää – toisin kuin isännillä, jonka voittomaalin latoi avausjaksolla Imani Lanquedoc. Maissa Fall vastasi Hakan toisesta osumasta toisella jaksolla.

Kauden ensimmäisen tappion lisäksi kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun SJK jäi maaleitta tämän kauden Veikkausliigassa, jossa se on pelannut erinomaisen alkukauden. Kuudesta ensimmäisestä ottelusta irtosi kolme voittoa, kolme tasapeliä ja 12 sarjapistettä, jolla Kerho yltää sarjassa neljänneksi. Toisena oleva HJK ja kolmantena oleva KuPS ovat keränneet yhtä monta pistettä. Ainoastaan sarjakärki VPS on saalistanut pisteen enemmän.

- Ensimmäinen tappio ei tietenkään tunnu hyvältä, mutta olimme etenkin avausjaksolla hyviä ja loimme potentiaalisia paikkoja. Viimeiset ratkaisut jättivät toivomisen varaa. Opimme kuitenkin Haka-ottelusta paljon, ja en ajattele, että ansaitsimme siitä tappiota tai voittoa. Meillä oli tarpeeksi paikkoja, ja Hakan maalit olisi voinut estää, SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen summasi.

Haka-ottelunkin oppeja SJK pääsee soveltamaan käytäntöön perjantaina, kun OmaSp Stadionille saapuu vieraaksi FC Inter.

Lisää uutisia