AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 15.5.2024

​Rikkooko Ilves tämän vuosituhannen yleisöennätyksensä – Pirkanmaan derby täyttämässä Tammelaa

​Rikkooko Ilves tämän vuosituhannen yleisöennätyksensä – Pirkanmaan derby täyttämässä Tammelaa

Tammelan Stadion on täyttymässä derbyyn. (Kuva: Juha Tamminen)

Perjantai-iltana Tammelan Stadionilla pelataan Veikkausliigan ensimmäinen Pirkanmaan derby FC Hakan saapuessa Ilveksen vieraaksi.

Lipunmyynti otteluun on käynyt vilkkaana ja kaikki merkit viittaavat siihen, että Ilves vetää lehtereille koko tämän vuosituhannen korkeimman yleisömäärän. Pelissä on myös panoksia riittämiin, sillä Pirkanmaan herruustaiston lisäksi molemmat joukkueet ovat pelanneet viime ottelunsa erinomaisesti ja kolkuttelevat sarjataulukon kärkipäätä.

Ilveksen 2000-luvun yleisöennätys on viime kaudelta, kun ottelua Ilves-HJK seurasi Ratinan Stadionilla 6588 katsojaa. Tämän kauden korkein yleisölukema Ilvekselle on ennen perjantaita avauskierroksen FC Lahti -ottelusta, jota oli seuraamassa 4779 katsojaa.

Samaan aikaan myös kärkikamppailun HJK-VPS lipunmyynti on ollut ennakkoon vahvaa ja perjantai-illalle saadaan myös pieni taistelupari: nähdäänkö illan korkein yleisömäärä Tampereella vai Helsingissä?

Ilves – FC Haka vihelletään käyntiin perjantaina 17.5. kello 20.00 ja HJK – VPS puolestaan alkaa kaksi tuntia aiemmin kello 18.00.

Pääsyliput Ilves – FC Hakaan

Pääsyliput HJK – VPS:aan

Lisää uutisia