AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.20 // 14.5.2024

Gnistan ja Makuliha yhteistyöhön - vegaaniset makkaravaihtoehdot tarjolle ottelutapahtumiin

Gnistan ja Makuliha yhteistyöhön - vegaaniset makkaravaihtoehdot tarjolle ottelutapahtumiin

Tarjonta Gnistanin yleisölle monipuolistuu entisestään. (Kuva: Juhani Järvenpää)

Gnistan on solminut yhteistyösopimuksen suomalaisen perheyrityksen, Makulihan, kanssa.

Makuliha, joka tunnetaan laadukkaista tuotteistaan ja innovatiivisista makuyhdistelmistään, toimittaa jatkossa vegaanisia makkaravaihtoehtoja Gnistanin ottelutapahtumiin.

Yhteistyön myötä Gnistanin ottelutapahtumissa tarjolla oleva ruokavalikoima laajenee vastaamaan entistä monipuolisemmin erilaisten makumieltymysten tarpeisiin. Makulihan vegaaniset makkarat ovat osa yrityksen laajempaa sitoutumista tarjota asiakkailleen ainutlaatuisia makuelämyksiä, oli kyseessä sitten perinteiset lihatuotteet tai kasvipohjaiset vaihtoehdot.

– Gnistanin arvot, kuten esimerkiksi vastuullisuus, sopivat erinomaisesti yrityksemme omiin arvoihin. Olemme innoissamme voidessamme tuoda vegaanisia makkaravaihtoehtoja osaksi Gnistanin ottelutapahtumia ja tarjota jalkapallofaneille herkullisia ja monipuolisia ruokavaihtoehtoja, kommentoi Makulihan toimitusjohtaja Riikka Ali-Lekkala-Toivo.

Lisää uutisia