AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 6.5.2024

Hilander näki kierroksella paljon positiivista

Hilander näki kierroksella paljon positiivista

Mika Hilander on tykästynyt IFK Mariehamniin. (Kuva: IFK Mariehamn)

Ruudun asiantuntija Mika Hilander pistää viikonlopun kierrosta pakettiin positiivisena ja keväisen aurinkoisena. Hilander näki viikonlopun kierroksella paljon hyviä asioita.

Hilander poimi kierrokselta muutamia positiivisia pointteja.

- IFK Mariehamn, tykkään tosi paljon. He vain raapivat väkisin pisteitä. Kukaan ei koskaan oikein odota heiltä mitään, mutta he vain pystyvät aina raapimaan pisteitä. Inter ei raavi.

- Haka on aloittanut vahvasti ja on parantanut. Haka on pelannut hyvin.

- Ilvekseltä Jorginholta maaginen minuutti ja kaksi hankittua rankkaria. AC Oululta puolestaan kaikkien aikojen mustin minuutti, Hilander listaili.

Yksi viikonlopun puheenaiheista oli HJK:n ja EIF:n välinen maaliton tasapeli. Hilander nosti esiin muun muassa HJK:n tausta-asiat sekä EIF:n puolustustaistelun.

- Kuten sanoin jo silloin studiossa, niin HJK:n sekoilu alkoi jo silloin talvella. Vaikka on kokeneita pelaajia ja kaikki sanovat, ettei se vaikuta mihinkään, niin ei se voi olla näkymättä. Se aina vaikuttaa myös joukkueeseen, jos toimiston puolella kaikki ei ole kunnossa. Se on pukukopissa puheenaihe pelaajien keskuudessa ja niistä asioista jutellaan, Hilander muistuttaa kokemuksen syvällä rintaäänellä.

- Olihan siinä HJK:lla kuitenkin ottelussa pari paikkaa. Mitään EIF:ltä pois ottamatta, niin puolustaminen on helpompaa, kun ei itse tarvitse luoda mitään. Mutta kuten sanoin, en ota mitään EIF:ltä pois ja olen itsekin ollut peleissä, joissa on lähdetty vain puolustamaan. Se tuo EIF:lle varmasti paljon lisäenergiaa ja itseluottamusta, että he pystyivät nollaamaan HJK:n Helsingissä, Hilander perkaa.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.


Lisää uutisia