AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 5.5.2024

Andy Smith iloitsi Hakan esityksestä - "Toivottavasti saamme tästä positiivisen kierteen mukaamme"

Andy Smith iloitsi Hakan esityksestä - "Toivottavasti saamme tästä positiivisen kierteen mukaamme"

Andy Smithille jäi hyvä maku sunnuntain esityksestä. (Kuva: Juhani Järvenpää)

FC Haka vieraili sunnuntaina Helsingin Oulunkylässä, missä Veikkausliigan ottelua isännöi IF Gnistan. Valkopaidat olivat tyly vieras täyden kotistadionin edessä, sillä loppulukemiksi kirjattiin vakuuttavat 0-3 -lukemat.

Hakan haaste alkukauden aikana on ollut, että se on pystynyt pelaamaan vain toisen ottelun jaksoista omalla tasollaan. Sunnuntaina Oulunkylässä nähtiin kuitenkin tasaisen vahva valkopaitainen joukkue, eikä joukkueella ollut oikeastaan missään vaiheessa isompaa hätää. Sekä pallollinen että palloton peli toimi läpi ottelun.

– Pelimme oli hyvin organisoitua ja pelaajat kommunikoivat hienosti, Hakan päävalmentaja Andy Smith kiitteli.

– Tätä toki pyrimme tekemään joka pelissä, mutta aina se ei onnistu. Toivottavasti saamme tästä positiivisen kierteen mukaamme.

Haka piti ensi kertaa nollan omassa päässä ja oli maalipaikoissakin huomattavasti tehokkaampia, kuin aiemmissa otteluissaan. Smith oli iloinen hyökkäyspään pelaajiensa onnistumisista.

– Tämä teki erittäin hyvää heidän itsetunnolleen ja tietysti myös koko joukkueelle. Sitä me odotamme heiltä, se on heidän työnsä. He kaikki ovat harjoitelleet todella kovaa ja tässä on siitä kiitos.

– Uskon kuitenkin että pystymme vielä parempaan!

Lähde: FC Hakan verkkosivut
Lisää uutisia