vko.13 // 26.3.2024

​Pikkuhuuhkajille äärimmäisen tärkeä voitto Montenegrossa

Casper Terho oli tehokkaana. (Kuva: Tiina Pirilä)

U21-maajoukkue kohenteli asemiaan EM-karsintalohkossa kaatamalla tiistaina Montenegron vieraskentällä maalein 1-2.

Suomi johti Podgoricassa pelattua ottelua tauolla Ville Kosken osuttua Casper Terhon kulmapotkusta.

Montenegro tuli tasoihin hieman ennen tunnin täyttymistä, mutta viimeinen sana jäi Suomelle. Pelikello näytti jo 87. minuuttia, kun Terho iski voittomaalin Kai Meriluodon esityöstä.

Voitto nosti Pikkuhuuhkajat 10 pisteeseen kuuden pelatun ottelun jälkeen. Sijoitus lohkossa on edelleen neljäs, mutta kärkiryhmä on erittäin tiivis ja EM-mahdollisuudet ovat edelleen kaikilla neljällä lohkon kärkijoukkueella.

Lähde: UEFA.com