AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 26.4.2024

"Ei missään nimessä helppo ottelu" – Ilveksen vaisut tulokset eivät hämää IFK Mariehamnia

"Ei missään nimessä helppo ottelu" – Ilveksen vaisut tulokset eivät hämää IFK Mariehamnia

Michael Fonsell Ilves-ottelussa viime kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Viikonlopun kierroksen päätteeksi sunnuntai-iltana pelataan ottelu IFK Mariehamn – Ilves, josta vieraat hakevat kauden ensimmäistä voittoaan.

Ilves on saalistanut kolmesta ottelusta vain yhden pisteen ja majailee viikonlopun kierroksen alla sarjataulukon jumbona. Sijoitus ei kuitenkaan tässä vaiheessa kautta välttämättä kerro kovin paljoa.

- Siitä tulee ehdottomasti kova ottelu, IFK Mariehamnin keskikenttämies Michael Fonsell ennakoi Nya Ålandille.

- Ilveksellä ei ole nyt mennyt niin hyvin, mutta tiedämme, että heillä on vahva joukkue ja he ovat hyviä pallollisena. Meidän pitää antaa kaikkemme, emmekä missään nimessä voi ajatella, että edessä olisi helppo ottelu.

IFK Mariehamn on koonnut kolmesta ottelusta neljä pistettä ja alla on niukka 1-2-tappio HJK:n vieraana.

- Eihän sitä koskaan ole tyytyväinen tappioon, mutta se ei missään nimessä ollut mikään heikko esitys meiltä. Saatoimme poistua kentältä pää pystyssä, Fonsell miettii.

Grönvittin pelaamisessa on Fonsellin mukaan vielä piirun verran viilaamisen varaa.

- Suurelta osin peli toimii, mutta puolustuksen osalta voimme vielä parantaa. Olemme päästäneet maaleja kahden osuman keskiarvo kauden alusta lukien. Se on hiukan merkillistäkin, sillä pre-seasonilla puolustus oli paras osa-alueemme.

IFK Mariehamn - Ilves Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 28.4. kello 18.30. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia