AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 25.4.2024

HJK:n projekti vakuutti Diogo Tomasin – ”Siinä on jotain uutta ja raakaa”

HJK:n projekti vakuutti Diogo Tomasin – ”Siinä on jotain uutta ja raakaa”

Diogo Tomas kertoo ajatuksiaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Diogo Tomas palasi Veikkausliigaan, kun hän teki talvella sopimuksen HJK:n kanssa. Tomas mietti pitkään eri vaihtoehtoja, mutta lopulta HJK:n uusi projekti houkutteli häntä.

Tomas pelasi viime kauden Norjalaisen Oddin riveissä, mutta palasi täksi kaudeksi Veikkausliigaan tehden sopimuksen HJK:n kanssa.

- Keskustelin monen henkilön kanssa, jotka työskentelevät tässä HJK:n projektissa. Siinä on jotain uutta ja jotain semmoista raakaa, jota ei ymmärtääkseni ole ollut vielä aikaisempina vuosina. Siinä halutaan lähteä jotain luomaan. Jotenkin se raaka materiaali ja raaka uusi projekti, jossa halutaan tuoda nuoria esiin, luoda vauhdikkaampaa jalkapalloa ja kehittää sitä peliä, joka on jo Suomen tasolla vuosikausia ollut liigan parhaita. Suomen paras joukkue, mutta silti siinä on jotain semmoista, jota halutaan kasvattaa, niin minä halusin olla mukana siinä projektissa, joka lähtee viemään sitä lippulaivaa johonkin, toivottavasti kauniiseen suuntaan, Tomas maalailee Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

HJK on jokaiseen kauteen lähdettäessä suurin ennakkosuosikki. KuPS:ssa Tomas joutui tyytymään hopeisiin mitaleihin, mutta hän vakuuttaa, ettei mestaruusmahdollisuudet ollut ainoa syy Klubiin liittymisessä. HJK:n kanssa palaset loksahtivat sopivasti kohdilleen.

- Miten minä näen sen, niin kaikki tapahtui niin luonnostaan ja se on hienointa, kun siirto tapahtuu luonnostaan. Silloin siinä ei ole tarvinnut olla kitkaa tai mitään semmoista vaan se etenee just, niin kuin ne puolet, jotka sen sopivat, niin se tapahtuu automaattisesti ja naturaalisesti. Silloin minä uskon, että ihmiset pystyvät olemaan siihen sopimukseen tyytyväisiä. Kyllä se mestaruuskin houkuttelee, Tomas heittää.

Lisää Tomasin ajatuksia on kuunneltavissa Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia