AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 26.4.2024

FC Hakan Lepola nauttinut vastuusta – ”On mennyt ihan hyvin”

FC Hakan Lepola nauttinut vastuusta – ”On mennyt ihan hyvin”

Anton Lepola on kantanut torjuntavastuuta Hakassa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hakan kausi jatkuu lauantaina aina odotetulla Klassikolla, kun HJK saapuu Tehtaan kentälle vieraaksi. Vahvasti Hakan maalilla alkukaudella pelannut Anton Lepola on nauttinut vastuusta.

Lepola on kantanut alkukauden Hakan torjuntavastuuta ja pelasi suurimman osan myös talven peleistä. Turkulaislähtöinen vahti on ollut mies paikallaan ja on nauttinut saamastaan mahdollisuudesta.

- Totta kai vastuu tuntuu hyvältä ja tietenkin tässä haluaa pelata. Senhän takia tätä tehdään. On mennyt ihan hyvin, vaikka totta kai pitää myös parantaa niin omaa kuin joukkueen pelaamista. Pelaaminen on maistunut ja on ollut itsevarma olo koko ajan jo preseasonista lähtien. Kausi on mennyt hyvin tähän asti ja pitää vain jatkaa, kehittyä ja nostaa vielä tasoa.

Viime kaudella Lepola muodosti Hakan maalivahtikaksikon Aatu Hakalan kanssa ja sai vastuuta kolmessa ottelussa. Tehtiksellä Lepola pääsi debytoimaan vasta tällä kaudella, kun viime kauden kaikki esiintymiset tulivat vieraskentällä. Edellisessä kotiottelussa Lepola pääsi juhlimaan myös ensimmäistä voittoaan kotikentällä EIF:n kaaduttua 2-1.

- Oli iso juttu itselleni, että sain ensimmäisen voiton Tehtiksellä ja pääsi pelin jälkeen tuulettamaan fanien kanssa ja nauttimaan siitä yleisön riemusta voitetun ottelun jälkeen. Se oli iso juttu henkilökohtaisesti, Lepola fiilistelee Hakan sivuilla.

FC Haka - HJK Tehtaan kentällä lauantaina 27.4. kello 15.00. Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia