AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 23.4.2024

FC Hakan Hughes janoaa paluuta kentille - "Tämä on ollut vähän tällaista edestakaista"

FC Hakan Hughes janoaa paluuta kentille - "Tämä on ollut vähän tällaista edestakaista"

Liam Hughes on kärsinyt alkuvuodesta loukkaantumisista. (Kuva: Esa Heritty)

FC Hakaan täksi kaudeksi siirtynyt maalivahti Liam Hughes on joutunut seuraamaan alkukauden otteluita sivusta loukkaantumisten takia. Hughes toivoo pääsevänsä pian takaisin pelikuntoon.

Ennen Hakaa Hughes vietti muutaman edelliskauden Liverpool FC:n organisaatiossa. Valkeakoskelle hänet houkutteli Liverpoolin ajoilta tuttu Andy Smith.

- Hän soitti minulle ja kertoi seurasta ja sarjasta ja siitä se lähti. Siinä meni hetki, mutta onneksi kaikki onnistui ja pääsin liittymään Hakan mukaan, Hughes avaa Hakan sivuilla.

Hakan joukkue vaihtui runsaasti täksi kaudeksi ja Hughesin mukaan uusiutunut kokoonpano on löytänyt nopeasti yhteisen sävelen.

- Mielestäni joukkue on tosi yhtenäinen ja meillä on keskenämme tosi hyvä henki. Kaikki puhuvat englantia, joten kommunikointi on helppoa ja kaikki tulevat toimeen keskenään. Vietämme myös paljon aikaa yhdessä kentän ulkopuolella.

Hughes pelasi talven aikana kahdessa Liigacupin ottelussa, mutta on kärsinyt loukkaantumisista ja joutunut jättämään Veikkausliigan avauskierrokset väliin.

- Olen tuskaillut vähän loukkaantumisten kanssa ja tämä on ollut vähän tällaista edestakaista kuntoutuksen kanssa. Toivottavasti pääsisin nopeasti takaisin kuntoon.

- Muuten kaikki on mennyt hyvin. Talvella oli kaunista, kun oli lunta ja tykkään käydä kävelemässä täällä ympäriinsä.

Hughes uskoo Hakan tämän kauden iskukykyyn.

- Meillä on hyvä joukkue ja pystymme luomaan paljon maalipaikkoja. Joukkueessa on hyvä energia ja kaikki tietävät roolinsa, Hughes toteaa luottavaisena.

Lisää uutisia