AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.02 // 13.1.2024

​Kolmas kerta toden sanoo? – nigerialaispuolustaja antanut hyviä näyttöjä IFK Mariehamnille

​Kolmas kerta toden sanoo? – nigerialaispuolustaja antanut hyviä näyttöjä IFK Mariehamnille

Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn jatkaa edelleen näyttöjen katsastamista kolmen testipelaajansa osalta ja kenties lähimpänä sopimusta on puolustaja Emmanuel Okereke.

20-vuotias Okereke on tehnyt vaikutuksen ainakin Grönvittin uuteen päävalmentajaan Bruno Romãoon.

- Toivottavasti hän jää meille. Hän on ollut edukseen harjoituksissa ja esittänyt hyviä otteita, Romão sanoi Ålandstidningenille.

Okereken tausta on sikäli mielenkiintoinen, että hänellä oli loppusyksyllä jo sopimus Veikkausliigaan, joka kuitenkin raukesi FC Hongan konkurssin myötä. Joulukuussa hän oli antamassa näyttöjä KuPS:lle, mutta jäi ilman sopimustarjousta. Nyt menossa on siis kolmas yritys.

- Okereke on testipelaajista se, joka on ollut pisimpään Ahvenanmaalla. Tosiasiassa hän tuli tänne jo ennen joulua. Haimme hänet 22. joulukuuta ja hoidimme hänelle asunnon toistaiseksi, seurajohtaja Jimmy Wargh taustoittaa.

- Tiedän, että valmennusryhmä on ollut aika tyytyväinen häneen tämän jakson aikana, mutta enempää en voi tässä vaiheessa sanoa. Emme tee päätöksiä ennen kuin testijakso on summattu.

Sama koskee myös hyökkääjä Albin Svenssonia ja laituri Jayden Reidia eli päätöksiä mahdollisten sopimustarjousten suhteen tehdään aikaisintaan IFK:n lauantaina pelaaman sisäisen ottelun jälkeen.

Lähde: Ålandstidningen
vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia