AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 21.9.2023

HJK taipui Konferenssiliigan avauksessaan

HJK taipui Konferenssiliigan avauksessaan

HJK taipui Konferenssiliigan avauksessa. (Kuva: Mira Lönnqvist)

HJK aloitti ottelunsa Konferenssiliigan lohkovaiheessa isännöidessään kreikkalaista PAOKia. HJK johti ottelua pitkään, mutta joutui lopulta taipumaan 2-3 (1-0).

HJK meni ensimmäisellä puoliajalla johtoon, kun Hassane Bande puski Lucas Lingmanin kulmapotkusta Klubin johtoon. Toisen puoliajan alussa HJK oli siirtyä kahden maalin johtoon, mutta Bojan Radulovic sijoitti pallon tolppaan.

Hetki siitä ja PAOK tuli tasoihin, Konstantinos Koulierakis puski vapaapotkusta vieraiden avausmaalin. PAOK siirtyi johtoon 81. minuutilla, kun Kiril Despodovinin laukaus upposi tolpan kautta sisään. Lopullinen ratkaisu nähtiin lisäajalla, kun vastahyökkäyksen päätteeksi Brandon sinetöi voiton. HJK sai vielä viime hetkillä, jonka Radulovic pisti varmasti sisään, mutta se oli liian vähän, liian myöhään.

HJK:n pelit jatkuvat jo sunnuntaina Veikkausliigan merkeissä, kun se kohtaa kärkiottelussa SJK:n. Ruutu+:n lisäksi ottelu on nähtävissä Yle TV2:lla sekä Yle Areenassa.

Lisää uutisia