AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2023

​Mehmet Hetemaj: "SJK:n peli ei ole aina kaunista, mutta tehokasta se on"

​Mehmet Hetemaj: "SJK:n peli ei ole aina kaunista, mutta tehokasta se on"

SJK on löytänyt toimivan konseptin peliinsä. (Kuva: Mika Alavesa / SJK)

Suvivirsi kaikaa lauantaina läpi Suomen niemen, ja niin kaikaa myös Veikkausliigan tunnussävel. Ruutu+ ja Veikkausliiga tarjoavat 3.6. todellisen herkkupalan, kun HJK ja SJK kohtaavat kesäisessä Töölössä.

Asiantuntijana ottelussa toimiva Mehmet Hetemaj odottaa ottelua vesi kielellä.

- HJK:lla tulee kyllä olemaan vaikeat oltavat, mikäli se tämän pelin häviää. SJK näyttää tällä hetkellä olevan haastava joukkue ihan kaikille, Hetemaj tietää.

SJK:n pelityyli ei "Mehun" mukaan täytä aina kauneuskriteereitä, mutta tulosta tulee silti.

- SJK pyrkii luomaan jonkinlaisen hallitun kaaoksen ja usein vastustaja on mennyt tähän mukaan. Korkea prässi on tehokasta ja pallonriiston jälkeen joukkueella on selkeät mallit, kuinka edetä. SJK ei ole tällä kaudella jäänyt kierrättämään palloa, vaan koko ajan mennään eteenpäin ja kovaa.

HJK:n pitää Hetemaj:n mukaan olla erityisen tarkkana pallonhallinnan suhteen.

- Mikäli Klubi menettää yhtä paljon palloja kuin Honkaa vastaan, se helpottaa SJK:n urakkaa huomattavasti. Ja mikäli näin tapahtuu, nostaa se todennäköisyyksiä SJK:n hyväksi.

- HJK ja SJK ovat tällä hetkellä janan ääripäissä. SJK:lla tuntuu onnistuvan kaikki ja HJK:lla ei oikein mikään, tämä antaa kyllä kutkuttavat lähtökohdat ottelulle, Mehmet Hetemaj lupaa.

HJK-SJK-ennakkostudio Lassi Hurskaisen johdolla alkaa Ruutu+:ssa jo klo 16.15. Ottelun selostaa Kim Kallström, asiantuntijoina Mehmet Hetemaj ja Marko Rajamäki.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia