AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.22 // 2.6.2023

​Marko Rajamäki HJK-SJK-ottelusta: "HJK:lla pientä painetta, mutta ei mestaruus tähän ratkea"

​Marko Rajamäki HJK-SJK-ottelusta: "HJK:lla pientä painetta, mutta ei mestaruus tähän ratkea"

HJK isännöi SJK:ta kärkikamppailussa lauantaina. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Ruutu+n asiantuntijana lauantain HJK-SJK-ottelussa toimiva Marko Rajamäki on hyvin selvillä HJK:n pienoisen tulosalakulon syistä.

Rajamäki ei suostu laskemaan Klubia ulos mestaruustaistelusta, käy lauantain ottelussa kuinka vain.

- HJK:lla on kaikki osaaminen. Niin valmennuksellinen, pelillinen kuin taktillinenkin. Kyse on tällä hetkellä pelkästään henkimaailman asioista HJK:n kohdalla.

- Kun SJK jopa hieman ylisuorittaa, HJK:lla ei tunnu onnistuvan mikään. Tietynlainen heittäytyminen ja energisyys vaikuttavat puuttuvan HJK:n otteista tällä hetkellä. HJK:n tasoisen joukkueen pitää onnistua paljon paremmin murtautumisissa, Rajamäki pohtii.

Rajamäki nostaa vaikuttavaksi tekijäksi myös sen, että SJK pääsee matkustamaan Töölöön ns. puhdas viikko takana.

- HJK hävisi Hongalle cupissa, ja se syö aina henkisesti. Pieniä merkkejä HJK:n kadonneesta pelivireestä on näkynyt, mutta on myönnettävä, että tällä hetkellä HJK:n tuloskunto ei ole maksimaalinen. Meillä on lauantaina luvassa Veikkausliigan tämän hetken mielenkiintoisin peli, ja mikä sen parempaa kuin juhlia koulun päättymisiä tämänkaltaisen matsin parissa, Marko Rajamäki päättää.

Kim Kallströmin selostama ottelu alkaa ennakkostudiolla Ruutu+:ssa jo kello 16.15 ja itse ottelu kello 17.00. Lassi Hurskaisen isännöimän studion toinen asiantuntija on Mehmet Hetemaj.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia