AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2023

​Honka tasapeliin Hammarbyn vieraana – "Hyvä tapahtuma kaikkiaan"

​Honka tasapeliin Hammarbyn vieraana – "Hyvä tapahtuma kaikkiaan"

Vesku oli tyytyväinen lauantain ottelun antiin. (Kuva: Veikkausliiga)

FC Honka haki tuntumaa Veikkausliigakauteen kohtaamalla Hammarbyn lauantaina Tele2 Arenalla.

Honka iski jo ottelun alussa Lucas Kaufmannin toimesta ja tuplasi johtonsa 18. minuutilla Florian Krebsin vapaapotkumaalilla. Hammarby tuli toisella jaksolla kuitenkin tasoihin ja lopputulokseksi kirjattiin 2-2.

- Hieno tapahtuma, erittäin tärkeä meidän valmistautumisellemme. iso kiitos hammarbylle kutsusta. olosuhteet olivat ihan priimoja, hyvä tunnelma ja kova vastustaja, Hongan päävalmentaja Vesa Vasara kertasi.

- Välillä jouduttiin vähän selviytymään, mutta oltiin myös vaarallisia hyökkäyksissämme. Saimme kaksi eteenkin, mutta pitää olla rehellinen, Hammarby vei ottelua ehkä enemmän kuin me. Lopputulos oli se, että oli tyytyminen tasuriin.

Vasara piti ottelua kaikkiaan erittäin hyvänä tähän ajankohtaan.

- Hyvä tapahtuma kaikkiaan ja tosi tärkeä kansainvälinen ottelu myös Veikkausliigan alkua ajatellen, siinä tulee heti huippuotteluita. Pitää miettiä myös kesää ja tulevia pelejä, suunnilleen tällaisia vastustajia tulee, jotka meidän pitäisi hoitaa, jos haluamme jatkoon, "Vesku" viittasi myös kesän eurocup-otteluihin.

Lisää uutisia