AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 5.11.2023

"Me ollaan Honka, nyt ja aina!" - kapteeni Henri Aalto jätti viheriöt taistellen

"Me ollaan Honka, nyt ja aina!" - kapteeni Henri Aalto jätti viheriöt taistellen

Henri Aallon komea ura päättyi sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka matkasi kauden päätösotteluun Vaasaan, jossa se kohtasi eurolopputurnauksen toisessa osassa VPS:n.

Avausosan tapaan Lemonsoft Stadionilla nähtiin tasainen kamppailu, jonka VPS kuitenkin voitti 1-0 ja nappasi europaikan yhteismaalein 2-0.

– Lyhyesti, VPS ansaitsi lopulta voittaa. Koin meidän olleen erittäin hyviä etenkin ensimmäisessä osaottelussa, tänään VPS oli ehkä hitusen parempi, eikä tulosta kannata liikoja selitellä. Emme jääneet kauaksi, mutta jotain jäi jälleen puuttumaan.

- Olen kuitenkin vilpittömän ylpeä joukkueesta. Vuosi on ollut vaikea ja raskas, viime ajat korostetusti. Kasvoimme kuitenkin ryhmänä viimeiseen tapahtumaan asti, jätimme kaiken kentälle, ja kilpailimme tänäänkin tosissamme voitosta, Hongan kapteeni Henri Aalto totesi.

Aalto pelasi Vaasassa uransa viimeisen ottelun.

– Oma oloni on yhä melko neutraali. Kenties syvempiä tunnereaktioita tulee pienellä viiveellä. Tässä hetkessä olen pettynyt tulokseen, seuran puolesta huolissani tulevasta, mutta myös helpottunut kohdallani koittavasta muutoksesta.

- Kuten sanoin kopissa, sydämellinen kiitos joukkueelle ja taustoille, on ollut varaukseton kunnia toimia toisen kasvattajaseurani kapteenina, vieläpä näin lahjakkaiden ja laadukkaiden pelaajien sekä valmentajien keskuudessa. Lämmin kiitos myös HK05 minun erittäin liikuttavasta ja ihailtavasta huomioimisesta viimeisten otteluiden yhteydessä. Me ollaan Honka, nyt ja aina!

Lisää uutisia