AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.05 // 31.1.2023

Joakim Latonen sopimukseen Gnistanin kanssa - Veikkausliigakokemusta TPS:sta ja IFK Mariehamnista

Joakim Latonen sopimukseen Gnistanin kanssa - Veikkausliigakokemusta TPS:sta ja IFK Mariehamnista

Joakim Latonen Grönvittin väreissä kaudella 2022. (Kuva: Juha Tamminen)

Gnistan ja hyökkäävä keskikenttäpelaaja Joakim Latonen ovat allekirjoittaneet alkaneen kauden kattavan sopimuksen.

Helmikuussa 25 vuotta täyttävä Joakim Latonen siirtyy Gnistaniin Veikkausliigan IFK Mariehamnista, jossa mies kirjautti 20 Veikkausliigaottelua, kaksi tehtyä maalia sekä kolme maalisyöttöä viime kaudella.

Latonen on pelannut lähes koko tähänastisen uransa kasvattajaseurassaan Turun Palloseurassa. Yhteensä kahden kauden aikana mustavalkoisissa 50 Ykkösen ottelua ja Veikkausliigaakin kahden kauden aikana 31 ottelun verran. Kaudella 2021 Latonen iski TPS:lle 11 maalia ja alusti seitsemän osumaa.

- Joakim on taitava hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy itse päättämään hyökkäyksiä sekä järjestämään paikkoja muille. Häntä voi pitää jo melko kokeneena pelaajana, vaikka iän puolesta parhaat kaudet ovat vielä edessä, kommentoi Gnistanin päävalmentaja Joonas Rantanen Latosen sopimusta ja lisää:

- On selvää, että hyökkäyspään pelipaikoista käydään kovaa kilpailua. Meillä on monipuolista osaamista ja erilaisia profiileja yläkertaan, mikä on nähtävä joukkueen vahvuutena. Seuraavan kahden kuukauden aikana viedään omaa pelaamista eteenpäin. Näin tammikuun lopussa olemme oikein hyvin aikataulussa.

Lähde: Gnistanin tiedote
Lisää uutisia