AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 11.2.2022

​Joakim Latosella vahva alku IFK Mariehamnissa – "Pelasimme viimeksi paremmin kuin olisin voinut uskoa"

​Joakim Latosella vahva alku IFK Mariehamnissa – "Pelasimme viimeksi paremmin kuin olisin voinut uskoa"

Joakim Latonen osui heti IFK-debyytissään. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn kohtaa perjantaina Liigacupin vierasottelussa FC Interin allaan voitto HJK:sta viime viikonlopulta.

Grönvitt oli HJK:n vieraana jo 0-2-tappiolla, mutta käänsi kamppailun edukseen ja takaa-ajon aloitti kavennusmaalillaan TPS:sta talvella IFK-paitaan siirtynyt Joakim Latonen.

- Koskaan ei saa luovuttaa, mutta toki käänne tuli hiukan odottamatta, se on pakko myöntää. Ei ole koskaan helppoa voittaa HJK:ta vieraissa, etenkin jos on kaksi maalia tappiolla, Latonen sanoi Ålandstidningenille.

- Rehellisesti sanoen pelasimme myös mielestäni paremmin kuin olisi voinut millään uskoa ajatellen lähtökohtia. Ennen HJK-ottelua meillä oli alla vain yksi harjoitusottelu ja se FC Ålandia vastaan kahden puolen tunnin jakson verran.

Viime kaudella TPS:ssa komeat teholukemat tehtaillut 23-vuotias Latonen toivoo saman tahdin jatkuvan myös IFK Mariehamnissa, mutta painottaa samalla joukkueen menestystä ykköstavoitteena ja toisaalta omaa kehittymistään myös tärkeänä.

- Haluan ottaa lisää askeleita kehityksessäni ja toivon, että se onnistuu täällä IFK:ssa. Toisaalta näen myös tiettyjä puutteita puolustuspelaamisessani ja haluan parantaa niitä. Vaikka olen, ja olen aina ollut, hyökkäävä pelaaja, pitää minun myös puolustaa.

FC Inter - IFK Mariehamn Turku Energia Areenalla perjantaina kello 15.00. Ottelua voi seurata kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

Lisää uutisia