AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.06 // 10.2.2022

IFK Mariehamn Interin vieraaksi hyvällä itseluottamuksella – "Positiivista värinää"

IFK Mariehamn Interin vieraaksi hyvällä itseluottamuksella – "Positiivista värinää"

Grönvittillä on alla voitto HJK:sta. (Kuva: Mira Lönnqvist)

FC Inter ja IFK Mariehamn avaavat Liigacupin viikonlopun perjantaina iltapäivällä Turku Energia Areenalla.

Vierailija IFK Mariehamn lähtee otteluun tähtäimessään jo jatkopaikan varmistaminen HJK:n kaaduttua avausottelussa Helsingissä maalein 3-2. Grönvittin on ollut helppo ammentaa lisää uskoa mestarin kaatamisesta.

- Ilman muuta joukkueessa on positiivista värinää viime viikonlopun voiton myötä, mutta olemme tehneet kuitenkin viikon aikana lujasti töitä, jotta olemme valmiita perjantain otteluun, IFK-luotsi Daniel Norrmén tähdentää.

Vaikka IFK käytännössä varmistaisi jatkopaikan voitolla, ei kaikkea panna peliin vain tuloksen eteen.

- Myös tässä ottelussa kierrätämme joukkuetta ja annamme peliaikaa niin monelle kuin mahdollista. Kausi on vasta alussaan, emmekä halua kellekään pelaajalle ylikuormitusta, joka voi jatkossa johtaa loukkaantumiseen ja pidempäänkin poissaoloon, "Ahna" sanoo.

Lähtökohtaisesti Norrménilla on koko miehistö käytössään, joskin pikkuvaivoista kärsineet Otto Hautamo ja Johan Mkhwanazi ovat pieniä kysymysmerkkejä.

FC Inter - IFK Mariehamn Turku Energia Areenalla perjantaina kello 15.00. Ottelua voi seurata kaikkien Liigacupin otteluitten tapaan suorana lähetyksenä Ruudusta.

vko.25 // 21.6.2024
Lisää uutisia