AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.50 // 15.12.2021

​Joakim Latonen siirtyy TPS:sta – IFK Mariehamn vahvisti hyökkäystään

​Joakim Latonen siirtyy TPS:sta – IFK Mariehamn vahvisti hyökkäystään

Joakim Latonen hakee seuraavaa asekelta urallaan. (Kuva: IFK Mariehamn)

IFK Mariehamn on vahvistanut hyökkäyspäätään solmimalla yksivuotisen sopimuksen TPS:sta siirtyvän Joakim Latosen kanssa.

Latonen viimeisteli päättyneellä kaudella TPS:lle Ykkösessä 11 maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä. Hän oli vahvassa roolissa TPS:n taistellessa noususta Veikkausliigaan kauden loppumetreille saakka.

Hyökkäävässä roolissa joko keskikentän keskustassa tai laidalla parhaiten viihtyvä 23-vuotias Latonen on alkujaan KaaPon kasvatti, mutta hän on pelannut TPS:ssa kaudesta 2015 lähtien.

- Olen iloinen, että saan mahdollisuuden näyttää kykyjäni taas Veikkausliigassa. Odotan muuttoa Maarianhaminaan ja pääsyä aloittamaan harjoittelun joukkueen kanssa sekä kaikkien uusien joukkuekavereitten tapaamista. Toivon myös, että sekä joukkue että minä itse onnistumme hyvin tulevalla kaudella, Latonen sanoo.

IFK Mariehamnissa Latosen taidot tiedetään hyvin.

- Joakim on nuori ja lupaava pelaaja, jonka tunnemme hyvien yhteyksiemme Turun seudulle myötä. Hänhän on pelannut lisäksi yli 30 ottelua liigassa kausina 2018 ja 2020, joten kokemusta hänestä on noiltakin vuosilta, IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson toteaa.

- Hän on pelaaja, jolta voi odottaa maaleja ja maalisyöttöjä ja uskomme, että hän pystyy täällä meillä ottamaan seuraavan askelen kehityksessään.

Lähde: IFK Mariehamnin tiedote
Lisää uutisia