AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 25.8.2022

Veikkausliiga-podcastissa vieraana Petteri Forsell - "Voin olla kentän paras pelaaja joka pelissä"

Veikkausliiga-podcastissa vieraana Petteri Forsell - "Voin olla kentän paras pelaaja joka pelissä"

Petteri Forsell pelaa jälleen hienoa kautta. (Kuva: Juha Tamminen)

Suplan uusimmassa Veikkausliiga-podcastissa on vieraana FC Interin Petteri Forsell. Pallotaituri käy läpi muun muassa joukkueen kautta sekä omia esityksiään.

Forsell siirtyi FC Interiin viime kesänä ja solmi talvella joukkueen kanssa jatkosopimuksen. Forsell on ollut Interin kantava voima keskikentällä ja myös koko liigan valovoimaisimpia tähtiä.

- Kun tulin syksyllä tänne, niin minulla oli tunne, että voisin olla kentän paras. Se on kiva tunne ja minulla on edelleen sama tunne. Kroppa on pysynyt terveenä ja sen vuoksi pystyy sanomaan vuosia lisää. Jos huono tuuri käy, niin on niin ja näin, mutta minusta tuntuu, että voin olla kentän paras pelaaja joka pelissä, Forsell toteaa podcastissa.

- Se on henkilökohtainen tunne. Tiedän, että aina kun saan pallon, että mietitään keinoja, millä vastustaja saa pysäytettyä minut. Silti teen tulosta, niin tiedän, että olen hyvä pelaaja.

Lisää Forsellin ajatuksia Suplan Veikkausliiga-podcastissa. Mukana myös Marko Rajamäen katsaus tulevan viikonlopun otteluihin.

Lisää uutisia