AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.38 // 22.9.2022

Veikkausliiga-podcastissa vieraana Diogo Tomas

Veikkausliiga-podcastissa vieraana Diogo Tomas

Diogo Tomas vierailee Veikkausliiga-podcastissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Tuoreimmassa Suplan Veikkausliiga-podcastissa vierailee ensimmäistä kertaa Huuhkajiin kutsun saanut KuPS:n Diogo Tomas.

Tomas sai ensimmäistä kertaa urallaan kutsun Huuhkajien matkaan, kun joukkue päättää Nations Leaguen kohtaamalla Romanian sekä Montenegron. Tomas toivoo, ettei kutsu jää hänen uransa viimeiseksi.

- Ollut pikkupojasta lähtien tavoite ja unelma. Hienoa olla täällä ja nyt tavoite on päästä pelaamaan ja tuomaan niitä omia vahvuuksia esille. Toivotaan, että jatkuu pitkä ura maajoukkueessa. Se on tarkoituksena. Tämä on hyvä askel tähän vaiheeseen.

Huuhkajien lisäksi Tomas käy podcastissa läpi oman uransa vaiheita sekä Veikkausliigan jännittäviä mestaruusasetelmia. Hän myöntää KuPS:n kiikarissa olevan vain mestaruus.

- Totta kai. En ole henkilökohtaisesti ikinä voittanut Veikkausliigaa. Se on unelma, mitä haluaa, mutta viime vuonna se enemmän kutkutteli mielen päällä useammin, että tämä on se vuosi, kun me voitamme. Tänä vuonna on oppinut, että se on se hetki ja se on se seuraava peli, johon sinä pystyt vaikuttamaan. Ei ole niin paljon päästänyt sitä ajatusta kultamitalista tai mestaruudesta. Olen oppinut, että et voi vaikuttaa kaikkeen, sinä voit vaikuttaa omaan toimintaasi. Sitä kautta se lopputulos on todennäköisempi.

Tomasin haastattelu on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Suplan Veikkausliiga-podcastissa.

Lisää uutisia