AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.35 // 1.9.2022

Veikkausliiga-podcastissa vieraina Albin Granlund ja Sakari Mattila

Veikkausliiga-podcastissa vieraina Albin Granlund ja Sakari Mattila

Albin Granlund teki paluun Veikkausliigaan. (Kuva: Juha Tamminen)

Uusimmassa Veikkausliiga-podcastissa vierailevat IFK Mariehamniin paluun tehnyt Albin Granlund sekä HIFK:n konkari Sakari Mattila.

Viisi viime kautta ulkomailla pelannut Huuhkaja-pakki Albin Granlund palasi täksi kaudeksi takaisin Veikkausliigaan ja tuttuun osoitteeseen IFK Mariehamniin.

- Tyttöystävä on opiskellut etänä ja on Maarianhaminasta kotoisin. Hän oli tämän kesän työharjoittelussa siellä. Minä olen poikani ja tyttöystäväni kanssa täällä kesäajan viettänyt ja treenannut yksin. Se alkoi maistua puulta ja oli pakko päästä treenaamaan jonkun jengin kanssa ja IFK oli aika luonnollinen valinta. Muutenkin täällä on hyviä tuttuja. Jostain syystä tehtiin se sopimus ja minä olen ihan tyytyväinen siihen, Granlund avaa paluutaan Veikkausliigaan ja Maarianhaminaan.

Granlund käy podcastissa läpi uransa vaiheita ja juttelee myös Huuhkajista sekä miettii Veikkausliigan loppukauden asetelmia.

Mattila sen sijaan luotaa katseita jo maanantain Stadin derbyyn ja sen asetelmiin. Mattila myöntää derbyjen olevan erityisiä kohokohtia kaudessa.

- Olen usein katsonut, että kumman kotiderby on ensin. Kyllä se vähän on, että siihen laitetaan punaista rinkulaa matsien ympärille.

Uusin Veikkausliiga-podcast on kuunneltavissa täältä.

Lisää uutisia