AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.34 // 27.8.2022

FC Interillä isot panokset lauantaina – ”Kolme finaalia”

FC Interillä isot panokset lauantaina – ”Kolme finaalia”

Petteri Forsell tiedostaa lauantain ottelun merkityksen. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigan runkosarja lähenee loppuaan ja panokset ovat loppukauden asetelmien osalta tapissa. Lauantain FC Inter-KuPS-ottelussa taistellaan tärkeistä pisteistä niin mestaruuden kuin Mestaruussarjan osalta.

FC Inter on tällä hetkellä seitsemäntenä, mutta kolmen pisteen päässä on edessä kolmikko FC Haka, SJK ja AC Oulu. Inter kaipaakin vielä pisteitä kolmesta viimeisestä pelistä noustakseen Mestaruussarjaan.

- Valmentaja sanoi hyvin, että kolme finaalia tulevaisuutta ajatellen. Nyt pitää keskittyä peli kerrallaan. Kausi ei ole mennyt niin kuin on suunniteltu, mutta paljon on ollut hyviäkin esityksiä. Tasaisuutta pitäisi vaan saada enemmän esiin, Interin Petteri Forsell pohdiskelee tuoreimmassa Veikkausliiga-podcastissa.

FC Inter menetti kesän aikana maalitykkinsä Benjamin Källmanin ja sen jälkeen maalinteko on ollut haastavampaa. Tehottomuus onkin ollut joukkueen perisynti.

- Hyökätään hyvin ja saadaan paljon maalipaikkoja. Syötellään hyvin. Vähän liian iso työ joudutaan tekemään siihen että tehdään maali. Siihen asti onnistuu hyvin.

- Välillä kun päästään boksiin asti, niin päättäväisyys ja itseluottamus puuttuu tietyissä tilanteissa. Paljon maaleja on tehty, mutta pitäisi olla enemmän, niin olisi enemmän pisteitä.

Sunnuntaina Inter isännöi KuPS:aa. Kuopiolaiset ovat tasapisteissä FC Hongan ja HJK:n kanssa sarjakärjessä. Forsell on kuitenkin luottavainen turkulaisten iskukykyyn.

- Meillä oli tosi tasainen peli, muistaakseni se oli kauden eka peli. Pystyttiin antamaan hyvä paine loppuun ja oli paikat tasoittaa. Se oli hyvä jalkapallo-ottelu kaiken kaikkiaan vaikka se oli ensimmäinen. Siinä molemmat joukkueet teki hyviä juttuja. Uskon, että on tulossa tasainen peli ja toivottavasti meille nurmi ja kotietu antaa sen verran, että hoidetaan se. Luulen, että aika hyvä jalkapalloilta on tulossa.

FC Inter-KuPS lauantaina 27.8. kello 17.00 Veritas Stadionilla. Forsellin haastattelu kuunneltavissa kokonaisuudessaan Veikkausliiga-podcastista.

Lisää uutisia