AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 11.4.2020

​SJK:n Anel Rashkaj IS:lle: "Tilanne pitää vain hyväksyä ja olla kärsivällinen"

​SJK:n Anel Rashkaj IS:lle: "Tilanne pitää vain hyväksyä ja olla kärsivällinen"

Anel Rashkaj on tyytyväinen saatuaan perheensä Seinäjoelle. (Kuva: SJK)

Helmikuussa SJK:n kanssa sopimuksen solminut Kosovon maajoukkuepelaaja Anel Rashkaj harjoittelee minkä pystyy yksin monen muun Veikkausliigapelaajan tavoin.

Ruotsissa kasvanut ja myös Ruotsin kansalaisuuden omaava Rashkaj ehti saada perheen luoksensa Seinäjoelle ennen matkustusrajoituksia.

- Tämä on kaikille koko maailmassa vaikeaa aikaa. Minulla asiat ovat kuitenkin kunnossa täällä Seinäjoella. Perheeni – vaimoni ja kolme lastamme – on täällä kanssani. Se on positiivinen juttu, Rashkaj sanoo IS Urheilulle.

- Suomalaiset ihmiset vaikuttavat ottavan tämän asian tosissaan. Paniikkia ei ole, mutta silti virus otetaan vakavasti. Esimerkiksi ruokakaupassa pidetään turvavälejä.

Tilanne ei ole helppo, mutta keskikenttämies pyrkii pitämään itsestään ja kunnostaan mahdollisimman hyvää huolta.

- Yritän harjoitella ja pysyä kunnossa. Juoksen ja teen treeniä kotona. SJK on ollut hyvin auttavainen ja ammattimainen, Rashkaj kiittelee.

- Tämä tilanne pitää vain hyväksyä. Se ei kosketa vain meitä täällä vaan koko maailmaa. Itselleni tärkeintä on se, että lapseni ja vaimoni ovat luonani. Muiden asioiden suhteen pitää vain olla kärsivällinen. Lapset pitävät kiireisenä. He eivät nyt ole hoidossa, joten pitää olla välillä myös opettaja

Lähde: IS Urheilu
vko.20 // 15.5.2024
Lisää uutisia