AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.31 // 10.8.2019

​Vasara korosti pelin tasaisuutta: "Kumpi tahansa olisi voinut voittaa"

​Vasara korosti pelin tasaisuutta: "Kumpi tahansa olisi voinut voittaa"

Vesa Vasara ei ole tällä hetkellä tyytyväinen FC Hongan pelaamisen tasoon. (Kuva: Juha Tamminen)

Vesa Vasaran mielestä kumpi tahansa, FC Honka tai SJK, olisi voinut viedä lauantain kohtaamisen nimiinsä Tapiolassa.

Espoolaisten päävalmentaja ruoti ottelua omiensa osalta kriittiseen sävyyn.

- Tasainen ottelu, kumpi tahansa olisi voinut voittaa. En ole tyytyväinen meidän pelimme tasoon tällä hetkellä. Puolustimme onneksi tarpeeksi hyvin. SJK ei saanut liian montaa maalipaikkaa. Boksin puolustaminen oli parempaa, mutta menetysten jälkeen pitäisi olla aktiivisempia. Pallonhallinnan etenemisvaiheessa meillä ole pelaajia tarpeeksi lähellä, emmekä ole tarpeeksi aktiivisia. Siten emme saa tunnetta mukaan ja teemme helppoja virheitä. Sitten, kun niitä virheitä tulee, olemme liian kaukana toisistamme. Toinen puoliaika oli parempi ja olimme aktiivisempia, Vasara sanoi.

Honka hankki riveihinsä kesän siirtoikkunassa Veikkausliigaa seuraaville tutun hyökkääjän Macoumba Kandjin, joka puuttui vielä lauantain ottelusta alaraajavamman takia. Honka on kertonut, että Kandjin odotetaan toipuvan pelikuntoon loppukauden aikana.

Vasara selvensi paluumuuttajan tilannetta.

- Macoumba Kandjilla menee vielä hetki ennen pelikuntoa. Hän on todennäköisesti jatkosarjassa mukana.


FC Lahti-FC Honka Lahden stadionilla maanantaina 19.8. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia