AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 28.4.2024

SJK ja VPS jatkavat sarjataulukon kärjessä - Huhtikuun viimeinen puristus takana

SJK ja VPS jatkavat sarjataulukon kärjessä - Huhtikuun viimeinen puristus takana

Haka ja HJK tasasivat pisteet klassikossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Veikkausliigakauden 2024 ensimmäinen kalenterikuukausi saadaan päätökseen viikonloppuna, kun ohjelmassa on täysi kuuden ottelun kierros.

Kierroksen ensi tahdit lyödtiin jo perjantaina Turussa FC Interin isännöityä EIF:aa. 2-1-loppunumerot merkitsivät Interin voittotilin aukeamista ja EIF:lle puolestaan kolmatta niukkaa maalin tappiota.

Lauantaina Veikkausliigaa oli tarjolla iltapäivästä yli iltakahdeksaan. Päivän avasi klassikko-ottelu FC Haka - HJK, joka päättyi pistejakoon. KuPS haki voiton FC Lahdesta ja AC Oulun kaatanut VOS jatkaa sarjataulukon kärkipaikalla..

Sunnuntaina Gnistan isännöi iltapäiväottelussa keskiviikkona sarjakärkeen noussutta SJK:ta ja kierros päättyi sunnuntai-iltana Maarianhaminassa.

Otteluennakot ovat tuttuun tapaan luettavissa Veikkausliigan sivuilta otteluita edeltävänä iltana. Ennakot löytyvät etusivun "ottelulaatikoiden" valikosta, jonne ilmestyvät myös avauskokoonpanot tuntia ennen kunkin ottelun alkamista ja otteluiden jälkeen niin tilastot kuin otteluraportitkin. Otteluiden aikana live-seuranta tarjoaa reaaliaikaista tietoa niille, jotka eivät pääse seuraamaan otteluita paikan päällä tai Ruudusta.

Veikkausliiga viikonloppuna:

Perjantai 26.4.
18.00 FC Inter – EIF 2-1 (1-0)

Lauantai 27.4.
15.00 FC Haka – HJK 1-1 (1-0)
17.00 FC Lahti – KuPS 0-1 (0-1)
18.30 AC Oulu – VPS 1-2 (0-0)

Sunnuntai 28.4.
16.00 Gnistan – SJK 0-1 (0-0)
18.30 IFK Mariehamn – Ilves 0-1 (0-0)

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia