AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2024

Lehtinen harmitteli johdon menetystä - "Tasatulos on pettymys meille"

Lehtinen harmitteli johdon menetystä - "Tasatulos on pettymys meille"

Toni Lehtinen on kokonaisuudessaan tyytyväinen joukkueen pelaamiseen. (Kuva: Juha Tamminen)

Seinäjoen Jalkapallokerho nappasi KuPSilta yhden sarjapisteen lauantaina, kun joukkueet päätyivät 1–1-tasapeliin OmaSp Stadionilla. Tasapelin myötä SJK on kuuden sarjaottelun jälkeen 12 pisteessä ja Veikkausliigan toisena.

Yhä tappioitta olevan SJK:n lauantai-ilta käynnistyi hitaasti, kun KuPS otti hallinnan heti alussa ja vyöryi toistuvasti kohti isäntien maalia. SJK kuitenkin näytti vahvaa puolustusosaamistaan ensimmäisestä minuutista lähtien ja piti kuopiolaiset pyörimässä boksin ulkopuolella.

SJK livahti avausjaksolla johtoon, mutta KuPS nousi toisella puoliajalla tasoihin. Pelillisesti toinen puoliaika oli SJK:lta kuitenkin parempaa.

- Olimme köysissä avausjakson, joten taukotulos oli yllättävä. Emme päässeet KuPSin tasolle. Tekninen suorittaminen oli vaikeata, summasi SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen SJK:n verkkosivuilla.

- Toisen jakson alussa KuPS joutui yllättäen puolustuskannalle, kun Kerho tuli nurmelle takaisin uudella innolla ottaen hallinnan itselleen. Gasc ja Karjalainen saivat heti ensimmäisten minuuttien aikana hyvät vetopaikat, mutta molempien laukaukset pysähtyivät vieraiden puolustukseen.

- Teroitimme tauolla muutamia asioita. Korjasimme ne asiat, jotka eivät toimineet avausjaksolla. Olimme aggressiivisempia, liikutimme palloa paremmin ja olimme teknisesti paljon etevämpiä. KuPSin maaliin johtaneen tilanteen olisi voinut pelata laadukkaammin, sillä olimme vähän heikkoja laidassa ja maalin edessä. Tasatulos on pettymys meille, Lehtinen jatkoi.

SJK on kerännyt pisteitä kauden jokaisesta kuudesta ottelustaan, mikä on sarjan nuorimmalta joukkueelta kova suoritus. Alla on nyt kolme voittoa ja kolme tasapeliä.

- Pisteiden valossa voimme olla tyytyväisiä alkukauteen, mutta esimerkiksi tänään näimme, että pelissämme on vielä paljon kehitettävää. Isossa kuvassa kausi on kuitenkin lähtenyt hyvin käyntiin. Tärkeintä on, että pystymme pitämään suoritustason korkealla myös jatkossa, Lehtinen sanoi loppuun.

Lisää uutisia