AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 23.4.2024

David Ramadingayelta mielenkiintoinen huomio HJK:n hyökkäyspelistä – ”Uskon HJK:n parantavan”

David Ramadingayelta mielenkiintoinen huomio HJK:n hyökkäyspelistä – ”Uskon HJK:n parantavan”

Topi Keskinen on aloittanut kautensa vahvasti. (Kuva: Mira Lönnqvist)

Ruudun studio-ottelut jatkuvat keskiviikkona, kun SJK isännöi HJK:ta Veikkausliigan huippukamppailussa. Ruudun asiantuntija David Ramadingayen mukaan odotettavissa on jännittävä kamppailu.

SJK on aloittanut kautensa vahvasti ja jakaa seitsemällä pisteellä sarjan kärkipaikkaa yhdessä VPS:n kanssa. HJK on puolestaan voittanut kaksi edellisotteluaan ja lähtee hakemaan voittoputkelleen jatkoa SJK:n kustannuksella.

- Odotan tiukkaa ja mielenkiintoista peliä. HJK ei ole vielä vakuuttanut ja heidän pelaamisensa on ollut vähän sekavaa, vaikka sieltä selkeästi näkyy mitä he yrittävät hakea. SJK on aloittanut vahvasti ja ennakkoluulottomasti. He liikkuvat paljon, juoksevat ja pelaavat mukavan näköistä hyökkäävää futista, Ramadingaye arvioi keskiviikon lähtöasetelmia.

Haastatteluhetkellä Ramadingaye oli juuri pureutumassa joukkueiden alkukauden esityksiin ja erityisesti HJK:n hyökkäyspelaamisesta on noussut esiin mielenkiintoisia asioita.

- HJK hyökkää aika paljon Topi Keskisen ja Lucas Lingmanin kautta. He luottavat Keskisen yksilötaitoon vasemmalla ja Lingman on sitten luomassa ja rakentelemassa peliä keskustassa. He ovat ne kaksi pelaajaa joiden kautta HJK:n hyökkäyspeli kulkee.

Ramadingayen pitää hieman yllättävänä, että HJK:n hyökkäyspelaaminen on alkukaudesta ollut niin paljon edellä mainitun kaksikon varassa.

- Jos jokaiselta joukkueelta ottaa kaksi parasta pelaajaa, niin kyllä sieltä kovia pelaajia tulee, mutta materiaaliltaan heikompiin joukkueisiin verrattuna HJK:lla luulisi olevan enemmän pelaajia, jotka voisivat kannatella joukkuetta. Uskon HJK:n kuitenkin parantavan vielä kauden aikana, Ramadingaye pohtii.

SJK-HJK keskiviikkona 24.4. OmaSP Stadionilla kello 19.00. Studiolähetys käynnistyy kello 18.15. Ramadingayen lisäksi asiantuntijana nähdään Mehmet Hetemaj. Studioisäntänä nähdään Tero Karhu.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia