AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 23.4.2024

Ruudun studio-otteluna SJK-HJK - "Mielettömän iso peli"

Ruudun studio-otteluna SJK-HJK - "Mielettömän iso peli"

Jatkuuko SJK:n vahva alkukausi myös keskiviikkona? (Kuva: Mika Alavesa)

Veikkausliiga jatkuu jo heti keskiviikkona, kun SJK ja HJK ottavat varaslähdön viikon otteluihin. Ottelu on myös Ruudun studio-otteluna.

Studioisäntänä keskiviikkona toimiva Tero Karhu odottaa jo malttamattomana tulevaa kamppailua.

- Mielettömän iso peli. Mielestäni kauden isoin peli tähän mennessä, Karhu luo pohjaa ottelulle.

Studiossa kiinnitettään huomiota molempien joukkueiden alkukauteen, mutta erityisesti suurennuslasin alla on taistelu keskikentän herruudesta.

- SJK on aloittanut kautensa hienosti ja HJK on saanut tuloskuntoaan parannettua, mutta se ei ole kuitenkaan täysin vakuuttanut vielä pelillisesti. Veikkaan, että tästä tulee kaksinkamppailujen ottelu ja keskikentällä tullaan näkemään kovaa taistelua. Otamme molempien joukkueiden keskikenttiin kiinni myös lähetyksessä. Lisäksi katsomme myös millä osa-alueilla HJK:lla on erityisesti petrattavaa tällä hetkellä.

- Yksi mielenkiinto kohdistuu siihen, että molemmilla joukkueilla on iso profiilipelaaja hyökkäyksessä. Jaime Moreno on tehnyt hyviä tehoja läpi talven ja on onnistunut myös sarjassa, mutta HJK:n iso profiilihankinta Luke Plange on vielä maaleitta, Karhu nostaa.

Kokonaisuudessaan Karhu odottaa kutkuttavaa ottelua.

- Tämä on sellainen peli, jossa nähdään jatkuuko komeettajengi SJK:n lento vai nouseeko HJK sille tasolle mille sen on odotettu olevan tällä kaudella, ennakoi Karhu.

SJK-HJK keskiviikkona 24.4. OmaSP Stadionilla kello 19.00. Studiolähetys käynnistyy kello 18.15. Karhun lisäksi studiossa keskustelemassa ovat asiantuntijat David Ramadingaye sekä Mehmet Hetemaj.

Kaikki kauden Veikkausliigaottelut suorana Ruudusta.

Lisää uutisia