AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 3.4.2019

​Honka ammentaa pettymyksestä voimaa: "Nyt on ehdottomasti nälkää"

​Honka ammentaa pettymyksestä voimaa: "Nyt on ehdottomasti nälkää"

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka nousi kaudeksi 2018 Veikkausliigaan, pelasi upean kauden ja jäi täpärästi maalierolla ulos mitalisijalta.

FC Hongan toppari Robert Ivanov mainitsi Qatarin maajoukkuereissulla, että pitkässä juoksussa Hongan kannalta oli hyvä asia, että nousukaudella ei vielä mitalia saatu.

- Jaan kyllä tuon ajatuksen. Toki se oli viime kauden jälkeen tosi iso pettymys. Se oli niin lähellä. Yhdestä maalista taisi jäädä kiinni. Jaan kyllä Roban kanssa ajatuksen ehdottomasti. Meiltä olisi periaatteessa meidän prosessista puuttunut yksi välisteppi. Noustiin ja heti oltaisiin oltu europaikalla. Ensin pitää vakiinnuttaa paikka liigassa, todistaa pärjätään siinä ja sitten kurkottaa ylös, FC Hongan kippari Duarte Tammilehto toteaa.

Espoossa on tehty selkeät suunnitelmat kestävän menestyksen luomiseen. Nousukaudelle ei oltu vielä ajateltu kärkikolmikon sijaa, mutta kaudella 2019 Espoossa on selkeä tavoite ja sen toteutuessa kauloissa roikkuvat syksyllä mitalit.

- Ehkä oltaisiin saatu vähän liikaa liian lyhyessä ajassa. Se olisi voinut olla meille huono asia pitkässä juoksussa. Nyt prosessi edistyy niin kuin olemme seurana ja joukkueena suunnitelleet. Nyt on ehdottomasti nälkää tähän kauteen ja lähdetään kirkastamaan meidän sijoitusta, Tammilehto toteaa.

RoPS – FC Honka sunnuntaina 7.4. klo 14.00 Rovaniemen Keskuskentällä.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia