AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.44 // 1.11.2017

Kuukauden Rajala-kuva: Kiitos

Kuukauden Rajala-kuva: Kiitos

Lokakuun Rajala-kuvassa KuPS kiittää kotiyleisöä voitetun ottelun jälkeen. (Kuva: Seppo Ulmanen)

Veikkausliiga.com on tehnyt tällä kaudella kuukausittaisen kuvanoston Rajala-kuvagalleriasta. Nyt kuva on valittu lokakuulta 2017.

Lokakuun Rajala-kuvassa KuPS kiittää kotiyleisöä voitettuaan JJK:n 20.10. pelatussa ottelussa. Kuopiossa oli aihetta juhlaan, sillä voitto varmisti joukkueelle mitalin. Kuvan on ottanut Seppo Ulmanen, joka kertoo tilanteesta seuraavaa:

– Kun peli loppui, juoksin pelaajien perässä ja napsin kuvia. Niitä tuli napattua aika lonkalta. Tilanne oli ainutlaatuinen ja tiesin, että fiilis välittyy myös kuviin.

Ulmanen kertoo, että kentällä vallitsi voiton jälkeinen hurmos. Mitalisijoituksen varmistuttua patoutuneet tunteet pääsivät valloilleen.

Tässä ottelussa Ulmanen otti kuvia hieman erilaisella otteella kuin yleensä.

– Olen kansalaisopiston Photoshop-kuvapiirissä ja meillä on näyttely tulossa. Sen takia otin pelistä hieman taiteellisempia kuvia, Ulmanen kertoo.

Kuukauden kuvan on valinnut Veikkausliigan entinen markkinointijohtaja Risto Oksanen.

– Kuvasta välittyy syviä tunteita. Pelaajien ja yleisön välillä voi aistia jännitteen ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Kuvassa on kaksi painopistettä, jotka tukevat hyvin toisiaan. Lisäksi kuvan asettelu on perinteisestä poikkeava, Oksanen perustelee.


Lokakuun Rajala-kuva

Kuvaaja: Seppo Ulmanen

Kuvan tekniset tiedot: NIKON D7200 | 35.0 mm f/1.8 | 1/500sec, f/1.8, ISO-2200, 35mm


Tutustu Rajala-kuvagalleriaan tästä linkistä.

Lisää uutisia