FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS
vko.18 // 5.5.2017

Kuukauden Rajala-kuva: Voitontanssi

Kuukauden Rajala-kuva: Voitontanssi

Huhtikuun Rajala-kuvassa HJK:n Evans Mensah pistää tanssiksi ottelun jälkeen. (Kuva: Jarmo Manner)

Kerran kuukaudessa Veikkausliiga.com tekee kuvanoston Rajala-kuvagalleriasta. Huhtikuun nosto on ensimmäinen.

Huhtikuun Rajala-kuvassa HJK:n laitahyökkääjä Evans Mensah pistää tanssiksi 10.4. pelatun ottelun HJK–KuPS jälkitunnelmissa. Kuvan on ottanut Jarmo Manner, joka kommentoi itse kuvaansa seuraavasti:

– Voiton jälkeen HJK usein kiittää fanejaan tanssilla, joten lähdin ikuistamaan iloisia ilmeitä ja hyvää fiilistä. Tanssi tuntui olevan hieman reippaampi kuin viime kaudella, jolloin kävin kuvaamassa 13 Veikkausliiga-ottelua. Tällä kaudella olen käynyt kolmessa pelissä ja tarkoitus olisi tulla kuvaamaan myös lauantain HIFK–RoPS -kohtaamista.

Huhtikuun Rajala-kuvan on valinnut Veikkausliigan viestintäharjoittelija Annika Uusikari. Uusikari on helsinkiläinen journalismin opiskelija, joka aloitti työharjoittelun Veikkausliigan toimistolla toukokuun alussa. Hän osallistuu Veikkausliigan sisällöntuotantoon kauden 2017 ajan.

– Jalkapallossa parasta ovat tunteet, jotka välittyvät tästä kuvasta erinomaisesti. Kuvaaja on saanut vangittua hetken täydellisesti ja fiilis tarttuu. Kuvaa katsoessa alkaa väkisinkin hymyilyttää! Uusikari perustelee valintaansa.


Huhtikuun 2017 Rajala-kuva

Kuvaaja: Jarmo Manner

Kamera: Canon EOS 7D Mark II

Putki: Canon EF 24-70mm f/2.8L


Pääset tutustumaan Rajala-kuvagalleriaan tästä linkistä.