AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 24.4.2024

"Pettyneitä, vaikka tulimme tasoihin" - SJK jatkaa tappioitta ja sarjakärjessä

"Pettyneitä, vaikka tulimme tasoihin" - SJK jatkaa tappioitta ja sarjakärjessä

Kuva: Mika Alavesa / SJK

SJK jatkaa tappioitta ja ainakin hetken aikaa myös Veikkausliigan kärjessä keskiviikkoisen HJK:ta vastaan pelatun 3-3-tasapelin myötä.

SJK sai otteluun hyvän alun ja hallitsi avausjaksoa, vaikka HJK juuri tauon alla tulikin tasoihin.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä todella hyvä. Meistä puhutaan nuorena ja kokemattomana joukkueena, mutta me puhumme eri sävyyn pukuhuoneen sisällä. Olemme osoittaneet, että voimme saavuttaa tällä kaudella mitä tahansa, jos pystymme pitämään tuollaisen energian yllä, SJK:n päävalmentaja Toni Lehtinen iloitsi.

Toisella jaksolla SJK meni 2-1-johtoon, mutta HJK käänsi pelin edukseen ennen kuin SJK lopussa puristi tasoihin. Voitettu piste voisi sanoa, mutta SJK-leirissä tunnelmat olivat toiset.

- Meillä on tuolla pukuhuoneellinen pelaajia, jotka ovat pettyneitä, vaikka tulimme tasoihin. Näytimme kuitenkin, että pystymme tulemaan takaa tasoihin. Olemme nähneet jo nyt hienoja kasvutarinoita tässä joukkueessa, ja kiva nähdä, miten paljon voimme vielä kehittyä kauden aikana, Lehtinen jatkoi.

Lopun tasoitusmaalin tehnyt Kasper Paananen on yksi hyvä esimerkki pelaajasta, joka on ottanut lyhyessä ajassa isoja kehitysaskeleita.

- Kassu on näyttänyt potentiaalinsa, ja hienoa, että hän on pystynyt ulosmitata sitä heti kauden alussa. Jo talven pelit näyttivät, että häneltä on lupa odottaa hyviä otteita, Lehtinen päätti.

Lisää uutisia