AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 4.5.2024

​"Niin varmaa kuin voi olla" – EIF pääsee viimein ensi viikolla kotistadionilleen

​"Niin varmaa kuin voi olla" – EIF pääsee viimein ensi viikolla kotistadionilleen

EIF on pääsemässä kotikentälleen ensi kertaa sitten syksyn nousujuhlan. (Kuva: Patric Westerlund / EIF)

EIF kohtaa lauantaina vieraskentällä HJK:n, mutta seuraava Veikkausliigaottelu on kenties vielä odotetumpi – EIF on pääsemässä viimein omalle kotikentälleen.

Tammisaaren Ekenäs Sparbank Arena on ollut koko kevään kunnostustöiden alla, mutta nyt uusi jalkapallonurmi on viittä vaille pelattavassa kunnossa. Huolimatta kylmistä säistä kentän asennus on aikataulussa ja jopa hiukan edellä.

Näin ollen nyt näyttää siltä, että EIF:n ensi viikon sunnuntain kotiottelu Ilvestä vastaan päästään pelaamaan Tammisaaressa.

- Nyt näyttää siltä, että pelaamme ottelun Tammisaaressa. Se on niin varmaa kuin voi olla edellyttäen, että mitään yllättävää ei satu, EIF.n urheilutoimenjohtaja Peter Haglund kertoo Yle Sportenille.

Haglundin mukaan EIF pääsee todennäköisesti ottamaan tuntumaa uuteen alustaan jo perjantaina ja lauantaina ennen Ilveksen kohtaamista.

- Meillähän on cupin ottelu keskiviikkona vieraissa Salon Palloilijoita vastaan, joten ei haittaa ettemme pääse harjoittelemaan kentällä ennen perjantaita, Haglund toteaa.

Lähde: Yle Sporten
Lisää uutisia