FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS

Yhteistyössä

Veikkausliiga tavoittaa vuosittain paikan päällä stadioneilla puoli miljoonaa ihmistä, verkossa satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa ja median kautta satoja miljoonia kontakteja. Noin puoli miljoonaa suomalaista harrastaa jalkapalloa viikoittain ja yhteensä laji yhdistää noin miljoonaa suomalaista.

Kerromme mielellämme Veikkausliigan tarjoamista mahdollisuuksista ja yhteistyömuodoista.

Veikkausliigan yhteistyökumppaneita ovat:


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIVeikkaus Oy on kuulunut olennaisena osana suomalaiseen yhteiskuntaan yli kuusi vuosikymmentä. Veikkaus on toiminut Veikkausliigan pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 1993.
YHTEISTYÖKUMPPANIT


AJ Tuotteet Oy Ab on vuodesta 1985 kehittynyt Suomessa yhdeksi kuvastoalan johtavaksi toimijaksi. Valikoimaamme kuuluu yli 10 000 tuotenimikettä toimisto- sekä sosiaalitiloihin, kuten kouluihin, kaikentyyppisiin varastoihin ja tuotantokäyttöön. Tarjonnastamme löytyy tuotteita aina kalusteista säilytysjärjestelmiin, materiaalinkäsittelystä kierrätykseen tai esimerkiksi työsuojelusta nostolaitteisiin.

Olemme osa kansainvälistä AJ-konsernia, joka toimii 19:ssä Euroopan maassa. Oma tuotantomme ja kansainvälinen hankinta luovat pohjan hyvälle laatu- ja hintakilpailukyvylle. Uuden modernin keskusvarastomme sekä kattavan logistiikkaverkostomme avulla pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti ja varmasti kaikkialle Suomeen, Pohjoismaihin ja Eurooppaan.


Fixus-ketju on Suomen kattavin autovaraosia, lisävarusteita ja huoltopalveluja tarjoava ketju. Fixus-liike ja -korjaamo on helppo tunnistaa Fixus-logosta, merkillisen hyvistä varaosista sekä asiantuntevasta ja hyvästä palvelusta.


Pohjola Vakuutus tarjoaa kattavat ja monipuoliset vahinko- ja henkivakuuttamisen palvelut niin henkilö-, yritys- kuin yhteisöasiakkaille. Kehitämme palvelukonseptejamme, digitaalisia vakuutus- ja korvauspalveluitamme sekä yhteistyökumppaniverkostoamme vahinkojen hoidossa tarjotaksemme eheän ja laadukkaan asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Yli 80 urheilun lajiliittoa suosittelee jäsenistölleen Pohjola Sporttiturvaa ja Veikkausliiga-joukkueet luottavat Pohjola Vakuutuksen myöntämään Ammattiurheilijaturvaan. Pohjola Jalkapalloturva tarjoaa erinomaista turvaa kaiken ikäisille jalkapalloilijoille kaikilla tasoilla. Terveysmestari-palvelu ja hoitoketju Pohjola Sairaalassa ja muissa kumppanihoitolaitoksissa takaavat nopean avun vahingon sattuessa.Renta Group Oy on suomalainen vuonna 2016 toimintansa aloittanut rakennuskoneita ja -laitteita vuokraava yhtiö. Renta toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yli 550 työntekijän voimin 61 toimipaikan verkostolla. Vuokrattavan kaluston tarjoama kattaa laajasti työmailla käytettävät koneet ja laitteet sekä niihin liittyvät palvelut. Vuokraamoverkoston lisäksi yhtiö on merkittävät teline- ja sääsuojauspalvelujen toimittaja.


Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä. Sisältöä on mahdollista katsoa itselle sopivalla hetkellä ja laitteella.SELECT Elite on Veikkausliigan virallinen pelipallo.Veikkausliiga otti ensimmäisenä pohjoismaisena pääsarjana käyttöön yhteisen pelipallon kaudesta 2014 lähtien. Yhteiseen pelipalloon siirtyminen oli suuri askel suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Sopimuksen myötä kaikille joukkueille ja pelaajille tarjotaan sama pallo niin Veikkausliigan otteluihin kuin harjoituksiinkin.

Selectin maahantuoja on Sultrade Oy.


Rakennustarvikeyritys Stark on palvellut suomalaisia rakentajia jo vuodesta 1868. Olemme Suomen 100. suurin yritys. Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme sekä verkkokauppa palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark kuuluu Pohjoismaiseen STARK Group -konserniin.


Subway® -ravintoloissa myydään asiakkaiden silmien edessä valmistettuja Subi® -leipiä ja salaatteja. Asiakkaat saavat itse vaikuttaa tilaamansa ruoan sisältöön ja halutessaan pyytää esimerkiksi enemmän kasviksia ja vähemmän rasvaa sisältäviä kastikkeita. Näin Subway® -ravintoloissa myös jalkapalloilijoiden on helppo yhdistää ruokailu juuri omaan ruokavalioonsa sopivaksi.


Volkswagen on Palloliiton ja Veikkausliigan yhteistyökumppani.

Yhteinen tavoitteemme on saada lapset ja perheet liikkumaan ja edistää suomalaisen jalkapallokulttuurin kehitystä aina pienimmistä tytöistä ja pojista aina ammattilaisiin ja maajoukkueisiin asti. Yhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten A-maajoukkueet, futsal- ja nuorten maajoukkueet, Perhefutis-seurakehityshankkeen sekä Veikkausliigan.


TUOTE- JA PALVELUKUMPPANIT


Sportradar

Sportradar on maailman johtava tilastojen tuottaja urheiluvedonlyönnin ja median tarpeisiin. Yli 1000 yritystä yli 80 maassa käyttää Sportradarin palveluja. Sportradarilla on yli 1900 työntekijää ympäri maailmaa. Yrityksen pääkonttori on St. Gallenissa Sveitsissä ja toimistoja sillä on 30 kaupungissa.


Cloudriven

Cloudriven on ketterä ja kokenut asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan uuden työn murroksessa. Muotoilemme kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät vuorovaikutteisuus, motivointi sekä liiketoimintaprosessien järkevä digitalisointi.
Ennen kaikkea uskomme, että merkityksellinen työ synnyttää parempia asiakaskokemuksia – kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi, myös asiakkaat voittavat. Autamme sinua panostamaan ihmisiin yrityksesi sisällä.


Evershed Sutherland

Eversheds on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.

Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa. Sitä koskevat ohjeet ja muut asianajajia koskevat määräykset löytyvät Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta osoitteesta www.asianajajaliitto.fi.


Nidos

Ratkaisemme sähköisiin palveluihin liittyviä haasteita. Teemme myös räätälöityjä alustoja sekä ulkoasusuunnittelua asiakkaille, jotka tarvitsevat apua ohjelmoinnissa tai sivujen suunnittelussa. Jalkapallofanit voivat seurata Nidoksen ylläpitämältä veikkausliiga.com otteluiden tapahtumia ottelukierroksen aikana sekä tarkastella monipuolisia tilastoja myös menneiltä kausilta. Nidos ylläpitää sivustoa järjestelmän sisällönhallintatyökaluilla.


Siro

Siro on luova toimisto, jossa saumattomasti yhdistyvät luovuus, strategia ja data mitattaviin tuloksiin. Olemme luoneet hybriditoimistomallin, jossa yhdistyvät mainos-, media- ja tuotantoyhtiön palvelut yhden luukun taakse. Edustamme kokeneita ohjaajia ja palkittuja suunnittelijoita Suomesta sekä ulkomailta.


ValueFrame

Toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta sovellusvuokraus palveluna ValueFramelta. ValueFramen tarjoama kotimainen pilvipalvelu soveltuu erityisesti asiantuntijapalveluyrityksille.
ValueFrame tarjoaa monipuolisen, toimialakohtaisesti suunnitellun ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvan järjestelmän. Tuotteistettu palvelu sisältää kattavan käyttöönoton, koulutuksen, konsultoinnin ja tukipalvelun.

Sovellusvuokrauksen ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.


Viking Line

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella. Viking Line kuljetti vuonna 2013 yli 6,5 miljoonaa matkustajaa, 604 000 henkilöautoa ja 119 500 rahtiyksikköä.