FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves JJK KuPS PS Kemi RoPS SJK VPS

Yhteistyössä

Veikkausliiga tavoittaa vuosittain paikan päällä stadioneilla puoli miljoonaa ihmistä, verkossa satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa ja median kautta satoja miljoonia kontakteja. Noin puoli miljoonaa suomalaista harrastaa jalkapalloa viikoittain ja yhteensä laji yhdistää noin miljoonaa suomalaista.

Lisätietoja Veikkausliigan tarjoamista mahdollisuuksista ja yhteistyömuodoista antaa:

Risto Oksanen
Markkinointijohtaja
0400-656 482
risto.oksanen@veikkausliiga.com


Veikkausliigan yhteistyökumppaneita kaudella 2015 ovat:


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIVeikkaus Oy on kuulunut olennaisena osana suomalaiseen yhteiskuntaan yli kuusi vuosikymmentä. Veikkaus on toiminut Veikkausliigan pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 1993.

YHTEISTYÖKUMPPANIT


AJ Tuotteet Oy Ab on vuodesta 1985 kehittynyt Suomessa yhdeksi kuvastoalan johtavaksi toimijaksi. Valikoimaamme kuuluu yli 10 000 tuotenimikettä toimisto- sekä sosiaalitiloihin, kuten kouluihin, kaikentyyppisiin varastoihin ja tuotantokäyttöön. Tarjonnastamme löytyy tuotteita aina kalusteista säilytysjärjestelmiin, materiaalinkäsittelystä kierrätykseen tai esimerkiksi työsuojelusta nostolaitteisiin.

Olemme osa kansainvälistä AJ-konsernia, joka toimii 19:ssä Euroopan maassa. Oma tuotantomme ja kansainvälinen hankinta luovat pohjan hyvälle laatu- ja hintakilpailukyvylle. Uuden modernin keskusvarastomme sekä kattavan logistiikkaverkostomme avulla pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti ja varmasti kaikkialle Suomeen, Pohjoismaihin ja Eurooppaan.


Avarda tarjoaa uudenlaisen maksutapakokonaisuuden verkkokauppiaille ja vähittäiskaupan toimijoille. Pääasiassa Avardan tarjoamia maksutapoja hyödynnetään verkkokaupan puolella, mutta samoja maksutapoja voi käyttää myös kivijalkaliikkeissä. Avardan avulla kauppiaat voivat tarjota asiakkailleen joustavan tavan maksaa laskulla tai tiliominaisuuden kautta. Kaikki tapahtuu kauppiaan oman brändin nimissä, jolloin kauppias saa käyttöönsä uuden markkinointikanavan. Kuluttajalle tämä tuo mahdollisuuden saada tietoa tulevista kampanjoista ja tapahtumista laskun yhteydessä. Avarda auttaa kauppiaita kasvattamaan myyntiä sekä keskiostosta, ja saamaan sitoutuneempia asiakkaita sekä nostamaan asiakaskokemuksen huippuunsa.

Suomessa Avardan myynnistä ja asiakaspalvelusta vastaa tunnettu maksamisen asiantuntija Intrum Justitia.

www.avarda.fi


Classic on herkullinen yhdistelmä kermajäätelöä ja suklaata jäätelö- ja jalkapallohullulle kansalle.
Classic-tuotteet tehdään Suomen Nestlé Oy:n Turengin tehtaalla. Nestlé on maailman johtava ravitsemus-, terveys- ja hyvinvointialan yritys. Missiomme "Good Food, Good Life" mukaan pyrimme tuottamaan kuluttajille kaikista maukkaimpia ja ravitsevimpia elintarvikkeita laajasta valikoimasta jokaiseen elämäntilanteeseen ja vuorokauden jokaiseen hetkeen.Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, jossa asiakkaita palvelee 150 autovuokrauksen ammattilaista yli 30 paikkakunnalla. Ystävällistä ja joustavaa palvelua on saatavilla viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Laajasta autovalikoimasta löytyy sopiva ajoneuvo kaikkiin tarpeisiin, pikkunäppäristä kaupunkiautoista suurempiin tila- ja maastoautoihin. Kattava hyötyajoneuvokalusto tarjoaa kuljetusratkaisun pieniin ja suuriin tarpeisiin. Huippulaatuinen yli 2000 auton kalustomme takaa, että löydät juuri Sinulle sopivan auton. Europcarin vuokra-autojen keski-ikä on noin 7kk. Autot on varustettu monilla turvallisuutta ja ajomukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla, unohtamatta kuitenkaan taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Kansainvälisesti Europcar toimii kaikkiaan noin 160 maassa kattaen kaikki maanosat. Toimipisteitä on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 20.000 kpl. Europcar palvelee asiakkaitaan noin 1,2 miljoonan vuokra-auton avulla.Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, ISOVER Tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Palvelemme asiakkaitamme vahvoilla tuotemerkeillä: akustiikkakatoissa Ecophon, kipsipohjaisen kevytrakentamisen ratkaisuissa Gyproc sekä rakennuseristämisessä ISOVER.
Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat energian säästäminen, ympäristöystävällisyys, innovatiivisuus ja turvallisuus. Hyödynnämme koko konsernin maailmanlaajuista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi.ISTV Extra näyttää kaikki Veikkausliigapelit livenä!
Ottelut näytetään ISTV Extrassa, joka on osa Ilta-Sanomien uutta kuluttajamaksullista IS Extra -verkkopalvelua. Kaikki kauden 198 ottelua näytetään suorana ja selostettuna.
ISTV:n sisältö rikastaa Ilta-Sanomien uutisia liikkuvan kuvan avulla. Uutistarjonnan lisäksi ISTV:ssä on useita netti-tv ohjelmia eri kohderyhmille. Sisältöä katsotaan itselle sopivalla hetkellä ja laitteella.Kia Motors Finland - The Power to Surprise
Kian laadusta kertoo markkinoiden pisin takuu: 7 vuotta tai 150 000 km.

Kia on saanut mm. seuraavat palkinnot

  • "Winner" in Automobile Exterior 2011 (German Design Council)
  • "Best of Best" in Brand Design 2011 (German Design Council)
  • Red Dot Award: Design Concept 2011
  • International Forum Design Award 2011 (USA)
  • Good Design Award 2010 (Korea)

Kian maahantuojana toimii Delta Motor Group OyYrityksemme perustaja, Oskari Rajala, aloitti valokuvaajana ja valokuvaustarvikkeiden kauppiaana Turussa vuonna 1919. Hän otti myös luokkakuvia ja kävi moottoripyörällä kuvaamassa Suomen kirkkoja. Kirkkokuvista valmistettiin postikortteja ja myytiin paikallisille kauppiaille myytäväksi matkailijoille. Sotien jälkeen erikoiskauppakin alkoi elpyä. Valokuvia valmistettiin yhä enemmän ja enemmän. Myös värikuvien kuvaaminen tuli vähitellen kaikelle kansalle mahdolliseksi. Oskari Rajalakin aloitti värikuvien valmistuksen omassa laboratoriossaan. Toimintaa laajennettiin myös muille paikkakunnille ja aloitettiin uudelleen muistojen ikuistamiseen tarvittavien tuotteiden maahantuonti.

Digitaalisuus on muuttanut oleellisesti muistojen ikuistamista. Uusimmat kamerat mahdollistavat paljon sellaista, josta ei voitu aikaisemmin edes uneksia. Rajalan valikoimat ja asiakasmäärä ovat kasvaneet jatkuvasti, joten Rajalan on ollut mahdollista laajentaa toimintaansa. Toimimme omissa myymälöissä Helsingissä, Espoossa, Kuopiossa, Porissa, Tampereella, Tukholmassa, Turussa sekä verkkokaupallamme kaikkialla 24/7.
"Ikuista elämää" on ollut mottomme jo miltei 100 vuotta.

Rajala on Veikkausliigan virallinen valokuvaamisen yhteistyökumppani.


SELECTin Brillant Super on Veikkausliigan virallinen pelipallo. Kyseessä on käsintehty pallo, joka on mm. myös Tanskan maajoukkueen virallinen pelipallo.
Veikkausliiga otti ensimmäisenä pohjoismaisena pääsarjana käyttöön yhteisen pelipallon kaudesta 2014 lähtien. Yhteiseen pelipalloon siirtyminen oli suuri askel suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Sopimuksen myötä kaikille joukkueille ja pelaajille tarjotaan sama pallo niin Veikkausliigaotteluihin kuin harjoituksiinkin.
Selectin maahantuoja on Sultrade Oy
Subway® -ravintoloissa myydään asiakkaiden silmien edessä valmistettuja Subi® -leipiä ja salaatteja. Asiakkaat saavat itse vaikuttaa tilaamansa ruoan sisältöön ja halutessaan pyytää esimerkiksi enemmän kasviksia ja vähemmän rasvaa sisältäviä kastikkeita. Näin Subway® -ravintoloissa myös jalkapalloilijoiden on helppo yhdistää ruokailu juuri omaan ruokavalioonsa sopivaksi.Lisätietoja www.subway.fi

TUOTE JA PALVELUKUMPPANIT


GRANO

GRANO on markkinoinnin tehokas käytännön toteuttaja. Postimerkistä talonkokoiseen, yhdestä sataantuhanteen kappaleeseen. Yöllä tai päivällä,arkena tai pyhänä.
Offsetpaino, digipaino, suurkuvat, kuvankäsittely ja tuotekuvaus. Taktiset markkinointiviestinnän työt ja kohdennetun suoramarkkinoinnin palvelut sekä Digtator-niminen markkinoinnin ohjausjärjestelmä verkossa. Riittävät resurssit ja oikea asenne. Suunnittelukumppanin lisäksi tarvitset vain meidät saadaksesi viestisi perille.


Ticketmaster Suomi

Sotainvalidien Veljesliitto perusti Lippupalvelun vuonna 1945. Yhtiö on toiminut vuodesta 2016 nimellä Ticketmaster Suomi. Se kuuluu kansainväliseen Ticketmaster-konserniin, joka on osa maailman suurinta viihdeteollisuuden yritystä, Live Nation Entertainment Inc:ia. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 27:ssa maassa, myös kuumimpiin ja parhaimpiin futismatseihin Suomessa. Ticketmaster on maailman suurin toimija alalla. Lisäksi Ticketmasterin verkkokauppa on maailman kymmenen suurimman verkkokaupan joukossa. www.ticketmaster.fi


Panic Marketing Oy

Toteutamme markkinointiviestinnän laadukasta suunnittelua ja tuotantoa digikärjellä. Korkea laatutaso on koko toimintamme lähtökohta, ketteryys perustuu vahvaan inhouse-osaamiseen ja organisaation keveyteen.


TWK Enterprise Oy

TWK Enterprise -konserni on urheilumarkkinoinnin ja -viestinnän moniosaaja. Toteutamme erilaiset yritys-, PR- ja urheilutapahtumat sekä urheiluun liittyvät matkat ammattitaidolla, alusta loppuun. TBR Media Oy urheiluviestintään keskittynyt yritys. Olemme tuottaneet pääosan mm. Veikkausliiga.comin uutis- ja artikkelisisällöstä jo vuosien ajan. Tekijäkaartistamme löytyy voimaa sisällöntuottamiseen myös urheilumaailman ulkopuolelta. Yritysjulkaisut, artikkelit sekä mainoskirjoittaminen ovat TBR:n kirjoittajille tuttua. Olemme satsanneet rajusti myös jatkuvasti muuttuviin viestintävaatimuksiin, kuten sosiaalisen median sisällön kehittämiseen ja liikkuvan kuvan ratkaisuihin.


ValueFrame Oy

Toiminnanohjaus,projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta sovellusvuokraus palveluna ValueFramelta. ValueFramen tarjoama kotimainen pilvipalvelu soveltuu erityisesti asiantuntijapalveluyrityksille.
ValueFrame tarjoaa monipuolisen, toimialakohtaisesti suunnitellun ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvan järjestelmän. Tuotteistettu palvelu sisältää kattavan käyttöönoton, koulutuksen, konsultoinnin ja tukipalvelun.
Sovellusvuokrauksen ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.


Viking Line Oy

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella.Viking Line kuljetti vuonna 2013 yli 6,5 miljoonaa matkustajaa, 604 000 henkilöautoa ja 119 500 rahtiyksikköä.


ZEF Oy

ZEF:n tarina alkaa jo ajalta, jolloin tietokoneet olivat painavia ja silmälasit huvittavan suuria. Nimittäin jo vuonna 1997 teimme ensimmäisenä maailmassa sähköisen palautteenkeruuratkaisun. Sillä tiellä olemme edelleen.Näiden vuosien varrella autettu miljoonia ja jälleen miljoonia ihmisiä tekemään parempia päätöksiä erilaisissa arjen valintatilanteissa.Palveluitamme tuottaa parinkymmenen henkilön tiimi, joka toimii yhdessä ja vahvuuksistaan käsin. Jokaisella on lahjoja, joiden likoon laittaminen johtaa väistämättä onnelliseen elämään ja asiakkaiden hyviin tuloksiin. Jos haluat samalle matkalle muodossa tai toisessa, ota yhteyttä!