AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS

Yhteistyössä

Veikkausliiga tavoittaa vuosittain paikan päällä stadioneilla puoli miljoonaa ihmistä, verkossa satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa ja median kautta satoja miljoonia kontakteja. Noin puoli miljoonaa suomalaista harrastaa jalkapalloa viikoittain ja yhteensä laji yhdistää noin miljoonaa suomalaista.

Kerromme mielellämme Veikkausliigan tarjoamista mahdollisuuksista ja yhteistyömuodoista.

Veikkausliigan yhteistyökumppaneita ovat:


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIVeikkaus Oy on kuulunut olennaisena osana suomalaiseen yhteiskuntaan yli kuusi vuosikymmentä. Veikkaus on toiminut Veikkausliigan pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 1993.
YHTEISTYÖKUMPPANIT


AJ Tuotteet on yritysten ja yhteisöjen toimitilojen tarpeisiin erikoistunut perheyritys. Toimitamme kalusteita ja tarvikkeita työtiloihin kuten toimistoon, kouluun, varastoon ja teollisuuteen yli 15.000 tuotteen valikoimastamme. Kuulumme kansainväliseen AJ Group -konserniin, joka toimii 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa olemme parantaneet työympäristöjä jo 35 vuotta.

AJ kannustaa rehellistä peliä ja hyvää yrittämistä myös urheilussa. Tuemme suomalaista urheilua, kuten jääkiekkoa, jalkapalloa, koripalloa ja lentopalloa. Kansainvälisesti yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneistamme on kansainvälinen jääkiekkoliitto. Monet saattavatkin muistaa AJ:n värit esimerkiksi erotuomarin asussa. Olemme olleet Veikkausliigan yhteistyökumppani vuodesta 2012 lähtien.Pohjola Vakuutus tarjoaa kattavat ja monipuoliset vahinko- ja henkivakuuttamisen palvelut niin henkilö-, yritys- kuin yhteisöasiakkaille. Kehitämme palvelukonseptejamme, digitaalisia vakuutus- ja korvauspalveluitamme sekä yhteistyökumppaniverkostoamme vahinkojen hoidossa tarjotaksemme eheän ja laadukkaan asiakaskokemuksen asiakkaillemme. Yli 80 urheilun lajiliittoa suosittelee jäsenistölleen Pohjola Sporttiturvaa ja Veikkausliiga-joukkueet luottavat Pohjola Vakuutuksen myöntämään Ammattiurheilijaturvaan. Pohjola Jalkapalloturva tarjoaa erinomaista turvaa kaiken ikäisille jalkapalloilijoille kaikilla tasoilla. Terveysmestari-palvelu ja hoitoketju Pohjola Sairaalassa ja muissa kumppanihoitolaitoksissa takaavat nopean avun vahingon sattuessa.


Ruutu esittää kaikki Veikkausliigan ottelut suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä. Sisältöä on mahdollista katsoa itselle sopivalla hetkellä ja laitteella.SELECT Elite on Veikkausliigan virallinen pelipallo. Veikkausliiga otti ensimmäisenä pohjoismaisena pääsarjana käyttöön yhteisen pelipallon kaudesta 2014 lähtien. Yhteiseen pelipalloon siirtyminen oli suuri askel suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Sopimuksen myötä kaikille joukkueille ja pelaajille tarjotaan sama pallo niin Veikkausliigan otteluihin kuin harjoituksiinkin.

Selectin maahantuoja on Sultrade Oy.


Sixt on kansainvälinen autovuokraamo, joka on tarjonnut asiakkailleen edullisia ja luotettavia vuokra-autoja jo yli sadan vuoden ajan. Sixtin laajasta autovalikoimasta löydät juuri sinun matkantekoosi sopivan auton. Sixt Autovuokraamo palvelee niin loma- kuin liikematkustajiakin. Suomessa Sixt toimii 45 toimipisteessä Helsingistä Ivaloon ja kansainvälisesti 115 maassa. Suomessa Sixt toimii osana Veho-konsernia.
STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta. Valtakunnallinen 26 myymälän myymäläverkosto ja verkkokauppa palvelevat rakentamisen ammattilaisia, itse rakentavia sekä remontoijia ajasta ja paikasta riippumatta ympäri Suomen. Meitä Starkissa yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Olemme saaneet palvella suomalaista rakentajaa jo yli 150 vuotta!


Subway® -ravintoloissa myydään asiakkaiden silmien edessä valmistettuja Subi® -leipiä ja salaatteja. Asiakkaat saavat itse vaikuttaa tilaamansa ruoan sisältöön ja halutessaan pyytää esimerkiksi enemmän kasviksia ja vähemmän rasvaa sisältäviä kastikkeita. Näin Subway® -ravintoloissa myös jalkapalloilijoiden on helppo yhdistää ruokailu juuri omaan ruokavalioonsa sopivaksi.


Volkswagen on Palloliiton ja Veikkausliigan yhteistyökumppani.

Yhteinen tavoitteemme on saada lapset ja perheet liikkumaan ja edistää suomalaisen jalkapallokulttuurin kehitystä aina pienimmistä tytöistä ja pojista aina ammattilaisiin ja maajoukkueisiin asti. Yhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten A-maajoukkueet, futsal- ja nuorten maajoukkueet, Perhefutis-seurakehityshankkeen sekä Veikkausliigan.


TUOTE- JA PALVELUKUMPPANIT


Cloudriven

Cloudriven on ketterä ja kokenut asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan uuden työn murroksessa. Muotoilemme kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät vuorovaikutteisuus, motivointi sekä liiketoimintaprosessien järkevä digitalisointi. Ennen kaikkea uskomme, että merkityksellinen työ synnyttää parempia asiakaskokemuksia – kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi, myös asiakkaat voittavat. Autamme sinua panostamaan ihmisiin yrityksesi sisällä.


Evershed Sutherland

Eversheds on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat. Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa. Sitä koskevat ohjeet ja muut asianajajia koskevat määräykset löytyvät Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta osoitteesta www.asianajajaliitto.fi.


Mätch Inc.

Mätch Inc. On brändikumppanuustoimisto. Me viemme brändikumppanuuksien ja strategisen sponsoroinnin tekemisen tasolle, joka ilahduttaa vastaanottajaa ja vastaa tuloksiltaan brändin tarpeisiin. Kaiken lähtökohtana on brändin liiketoiminnalliset ja brändilliset tavoitteet ja niiden saavuttaminen luovan hyödyntämissuunnitelman ja jatkuvan huolenpidon avulla. Me ymmärrämme, yhdistämme, suunnittelemme ja huolehdimme. We make brands match.


Nidos

Ratkaisemme sähköisiin palveluihin liittyviä haasteita. Teemme myös räätälöityjä alustoja sekä ulkoasusuunnittelua asiakkaille, jotka tarvitsevat apua ohjelmoinnissa tai sivujen suunnittelussa. Jalkapallofanit voivat seurata Nidoksen ylläpitämältä veikkausliiga.com otteluiden tapahtumia ottelukierroksen aikana sekä tarkastella monipuolisia tilastoja myös menneiltä kausilta. Nidos ylläpitää sivustoa järjestelmän sisällönhallintatyökaluilla.


ValueFrame

Toiminnanohjaus, projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta sovellusvuokraus palveluna ValueFramelta. ValueFramen tarjoama kotimainen pilvipalvelu soveltuu erityisesti asiantuntijapalveluyrityksille. ValueFrame tarjoaa monipuolisen, toimialakohtaisesti suunnitellun ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvan järjestelmän. Tuotteistettu palvelu sisältää kattavan käyttöönoton, koulutuksen, konsultoinnin ja tukipalvelun. Sovellusvuokrauksen ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.


Viking Line

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella. Viking Line kuljetti vuonna 2013 yli 6,5 miljoonaa matkustajaa, 604 000 henkilöautoa ja 119 500 rahtiyksikköä.


Byyri

-

Frame Rate

-

10.fi

-