FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS PS Kemi RoPS SJK TPS VPS

Yhteistyössä

Veikkausliiga tavoittaa vuosittain paikan päällä stadioneilla puoli miljoonaa ihmistä, verkossa satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa ja median kautta satoja miljoonia kontakteja. Noin puoli miljoonaa suomalaista harrastaa jalkapalloa viikoittain ja yhteensä laji yhdistää noin miljoonaa suomalaista.

Kerromme mielellämme Veikkausliigan tarjoamista mahdollisuuksista ja yhteistyömuodoista.

Veikkausliigan yhteistyökumppaneita ovat:


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANI



Veikkaus Oy on kuulunut olennaisena osana suomalaiseen yhteiskuntaan yli kuusi vuosikymmentä. Veikkaus on toiminut Veikkausliigan pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 1993.





YHTEISTYÖKUMPPANIT


AJ Tuotteet Oy Ab on vuodesta 1985 kehittynyt Suomessa yhdeksi kuvastoalan johtavaksi toimijaksi. Valikoimaamme kuuluu yli 10 000 tuotenimikettä toimisto- sekä sosiaalitiloihin, kuten kouluihin, kaikentyyppisiin varastoihin ja tuotantokäyttöön. Tarjonnastamme löytyy tuotteita aina kalusteista säilytysjärjestelmiin, materiaalinkäsittelystä kierrätykseen tai esimerkiksi työsuojelusta nostolaitteisiin.

Olemme osa kansainvälistä AJ-konsernia, joka toimii 19:ssä Euroopan maassa. Oma tuotantomme ja kansainvälinen hankinta luovat pohjan hyvälle laatu- ja hintakilpailukyvylle. Uuden modernin keskusvarastomme sekä kattavan logistiikkaverkostomme avulla pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti ja varmasti kaikkialle Suomeen, Pohjoismaihin ja Eurooppaan.



Classic on herkullinen yhdistelmä kermajäätelöä ja suklaata jäätelö- ja jalkapallohullulle kansalle.
Classic-tuotteet tehdään Suomen Froneri Oy:n Turengin tehtaalla. Suomen Froneri kuuluu Nestlé konserniin, joka on maailman johtava ravitsemus-, terveys- ja hyvinvointialan yritys. Missiomme "Good Food, Good Life" mukaan pyrimme tuottamaan kuluttajille kaikista maukkaimpia ja ravitsevimpia elintarvikkeita laajasta valikoimasta jokaiseen elämäntilanteeseen ja vuorokauden jokaiseen hetkeen.



Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, jossa asiakkaita palvelee 150 autovuokrauksen ammattilaista yli 30 paikkakunnalla. Ystävällistä ja joustavaa palvelua on saatavilla viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Laajasta autovalikoimasta löytyy sopiva ajoneuvo kaikkiin tarpeisiin, pikkunäppäristä kaupunkiautoista suurempiin tila- ja maastoautoihin. Kattava hyötyajoneuvokalusto tarjoaa kuljetusratkaisun pieniin ja suuriin tarpeisiin. Huippulaatuinen yli 2000 auton kalustomme takaa, että löydät juuri Sinulle sopivan auton. Europcarin vuokra-autojen keski-ikä on noin 7kk. Autot on varustettu monilla turvallisuutta ja ajomukavuutta lisäävillä ominaisuuksilla, unohtamatta kuitenkaan taloudellisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Kansainvälisesti Europcar toimii kaikkiaan noin 160 maassa kattaen kaikki maanosat. Toimipisteitä on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 20.000 kpl. Europcar palvelee asiakkaitaan noin 1,2 miljoonan vuokra-auton avulla.



Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy, ISOVER Tuottaa toimivia rakentamisen ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja lisäävät asumismukavuutta. Palvelemme asiakkaitamme vahvoilla tuotemerkeillä: akustiikkakatoissa Ecophon, kipsipohjaisen kevytrakentamisen ratkaisuissa Gyproc sekä rakennuseristämisessä ISOVER.
Olemme osa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja. Yrityksen tärkeimmät arvot ovat energian säästäminen, ympäristöystävällisyys, innovatiivisuus ja turvallisuus. Hyödynnämme koko konsernin maailmanlaajuista osaamista ja kokemusta asiakkaidemme eduksi.



ISTV Extra näyttää kaikki Veikkausliigapelit livenä!
Ottelut näytetään ISTV Extrassa, joka on osa Ilta-Sanomien uutta kuluttajamaksullista IS Extra -verkkopalvelua. Kaikki kauden 198 ottelua näytetään suorana ja selostettuna.
ISTV:n sisältö rikastaa Ilta-Sanomien uutisia liikkuvan kuvan avulla. Uutistarjonnan lisäksi ISTV:ssä on useita netti-tv ohjelmia eri kohderyhmille. Sisältöä katsotaan itselle sopivalla hetkellä ja laitteella.



Yrityksemme perustaja, Oskari Rajala, aloitti valokuvaajana ja valokuvaustarvikkeiden kauppiaana Turussa vuonna 1919. Hän otti myös luokkakuvia ja kävi moottoripyörällä kuvaamassa Suomen kirkkoja. Kirkkokuvista valmistettiin postikortteja ja myytiin paikallisille kauppiaille myytäväksi matkailijoille. Sotien jälkeen erikoiskauppakin alkoi elpyä. Valokuvia valmistettiin yhä enemmän ja enemmän. Myös värikuvien kuvaaminen tuli vähitellen kaikelle kansalle mahdolliseksi. Oskari Rajalakin aloitti värikuvien valmistuksen omassa laboratoriossaan. Toimintaa laajennettiin myös muille paikkakunnille ja aloitettiin uudelleen muistojen ikuistamiseen tarvittavien tuotteiden maahantuonti.

Digitaalisuus on muuttanut oleellisesti muistojen ikuistamista. Uusimmat kamerat mahdollistavat paljon sellaista, josta ei voitu aikaisemmin edes uneksia. Rajalan valikoimat ja asiakasmäärä ovat kasvaneet jatkuvasti, joten Rajalan on ollut mahdollista laajentaa toimintaansa. Toimimme omissa myymälöissä Helsingissä, Espoossa, Kuopiossa, Porissa, Tampereella, Tukholmassa, Turussa sekä verkkokaupallamme kaikkialla 24/7.
"Ikuista elämää" on ollut mottomme jo miltei 100 vuotta.

Rajala on Veikkausliigan virallinen valokuvaamisen yhteistyökumppani.


SELECTin Brillant Super on Veikkausliigan virallinen pelipallo. Kyseessä on käsintehty pallo, joka on mm. myös Tanskan maajoukkueen virallinen pelipallo.
Veikkausliiga otti ensimmäisenä pohjoismaisena pääsarjana käyttöön yhteisen pelipallon kaudesta 2014 lähtien. Yhteiseen pelipalloon siirtyminen oli suuri askel suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Sopimuksen myötä kaikille joukkueille ja pelaajille tarjotaan sama pallo niin Veikkausliigaotteluihin kuin harjoituksiinkin.
Selectin maahantuoja on Sultrade Oy




Subway® -ravintoloissa myydään asiakkaiden silmien edessä valmistettuja Subi® -leipiä ja salaatteja. Asiakkaat saavat itse vaikuttaa tilaamansa ruoan sisältöön ja halutessaan pyytää esimerkiksi enemmän kasviksia ja vähemmän rasvaa sisältäviä kastikkeita. Näin Subway® -ravintoloissa myös jalkapalloilijoiden on helppo yhdistää ruokailu juuri omaan ruokavalioonsa sopivaksi.Lisätietoja www.subway.fi


Westerback 1897 kello- ja kultasepänliike on yksi maamme johtavia alansa yrityksiä. Edustamme useita sveitsiläisiä arvokellomerkkejä ja Euroopan johtavien valmistajien upeita jalokivikoruja sekä tyylikästä suomalaista pöytähopeaa. Viimeisimmät upeat lisät sveitsiläisten arvokellojen valikoimaamme ovat Hublot, Tag Heuer ja Zenith.

Edustamme ainoana Suomessa Carl F. Buchereria.



Volkswagen on Palloliiton ja Veikkausliigan yhteistyökumppani.

Yhteinen tavoitteemme on saada lapset ja perheet liikkumaan ja edistää suomalaisen jalkapallokulttuurin kehitystä aina pienimmistä tytöistä ja pojista aina ammattilaisiin ja maajoukkueisiin asti. Yhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten A-maajoukkueet, futsal- ja nuorten maajoukkueet, Perhefutis-seurakehityshankkeen sekä Veikkausliigan.





TUOTE JA PALVELUKUMPPANIT


Cloudriven Oy

Cloudriven on ketterä ja kokenut asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan uuden työn murroksessa. Muotoilemme kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät vuorovaikutteisuus, motivointi sekä liiketoimintaprosessien järkevä digitalisointi.
Ennen kaikkea uskomme, että merkityksellinen työ synnyttää parempia asiakaskokemuksia – kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi, myös asiakkaat voittavat. Autamme sinua panostamaan ihmisiin yrityksesi sisällä.


Koodiviidakko Oy

Koodiviidakko on Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Asiakkaamme ovat ihmisiä, jotka tekevät markkinointia ja viestintää työkseen - meidän missiomme on tarjota heille parhaat mahdolliset työkalut Viidakko-tuoteperheen muodossa. Koodiviidakolla on yli 3000 asiakasta Suomessa, Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa, Venäjällä, Lähi-Idässä ja Kiinassa. Koodiviidakko sai valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2012.


Evershed Sutherland

Eversheds on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.
Olemme nopeasti kasvaneet yhdeksi suurimmista asianajotoimistoista Suomessa. Olemme nykyaikainen toimisto, jonka kaikki asiantuntijat ovat ylpeitä asiakkaistaan ja toisistaan. Tämä mahdollistaa erikoisosaamisen ja laadun yhdistettynä joustavaan ja mutkattomaan työskentelytapaan.
Palvelemme yrityksiä, yksityishenkilöitä ja julkissektoria kotimaassa ja kansainvälisesti ja tarvittaessa hyödynnämme laajaa yhteistyöverkostoamme. Eversheds Asianajotoimisto toimii kuudella paikkakunnalla: Helsingissä, Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Porissa. Työskentelemme molempien kotimaisten kielten lisäksi myös englannin, ranskan, saksan ja venäjän kielellä.
Tytäryhtiömme Heinonen & Co tarjoaa asiakkaillemme maailmanlaajuiset tavaramerkkien, mallioikeuksien ja domain-nimien rekisteröintipalvelut sekä niihin liittyvät asiamiespalvelut ja teollisoikeuksien suojauspalvelut yli 50 vuoden kokemuksella.
Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa. Sitä koskevat ohjeet ja muut asianajajia koskevat määräykset löytyvät Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta osoitteesta www.asianajajaliitto.fi.


Panic Marketing Oy

Toteutamme markkinointiviestinnän laadukasta suunnittelua ja tuotantoa digikärjellä. Korkea laatutaso on koko toimintamme lähtökohta, ketteryys perustuu vahvaan inhouse-osaamiseen ja organisaation keveyteen.


TWK Enterprise Oy

TWK Enterprise -konserni on urheilumarkkinoinnin ja -viestinnän moniosaaja. Toteutamme erilaiset yritys-, PR- ja urheilutapahtumat sekä urheiluun liittyvät matkat ammattitaidolla, alusta loppuun. TBR Media Oy urheiluviestintään keskittynyt yritys. Olemme tuottaneet pääosan mm. Veikkausliiga.comin uutis- ja artikkelisisällöstä jo vuosien ajan. Tekijäkaartistamme löytyy voimaa sisällöntuottamiseen myös urheilumaailman ulkopuolelta. Yritysjulkaisut, artikkelit sekä mainoskirjoittaminen ovat TBR:n kirjoittajille tuttua. Olemme satsanneet rajusti myös jatkuvasti muuttuviin viestintävaatimuksiin, kuten sosiaalisen median sisällön kehittämiseen ja liikkuvan kuvan ratkaisuihin.


ValueFrame Oy

Toiminnanohjaus,projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta sovellusvuokraus palveluna ValueFramelta. ValueFramen tarjoama kotimainen pilvipalvelu soveltuu erityisesti asiantuntijapalveluyrityksille.
ValueFrame tarjoaa monipuolisen, toimialakohtaisesti suunnitellun ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvan järjestelmän. Tuotteistettu palvelu sisältää kattavan käyttöönoton, koulutuksen, konsultoinnin ja tukipalvelun.
Sovellusvuokrauksen ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.


Viking Line Oy

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella.Viking Line kuljetti vuonna 2013 yli 6,5 miljoonaa matkustajaa, 604 000 henkilöautoa ja 119 500 rahtiyksikköä.