FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS

Yhteistyössä

Veikkausliiga tavoittaa vuosittain paikan päällä stadioneilla puoli miljoonaa ihmistä, verkossa satoja tuhansia kävijöitä kuukaudessa ja median kautta satoja miljoonia kontakteja. Noin puoli miljoonaa suomalaista harrastaa jalkapalloa viikoittain ja yhteensä laji yhdistää noin miljoonaa suomalaista.

Kerromme mielellämme Veikkausliigan tarjoamista mahdollisuuksista ja yhteistyömuodoista.

Veikkausliigan yhteistyökumppaneita ovat:


PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIVeikkaus Oy on kuulunut olennaisena osana suomalaiseen yhteiskuntaan yli kuusi vuosikymmentä. Veikkaus on toiminut Veikkausliigan pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 1993.
YHTEISTYÖKUMPPANIT


AJ Tuotteet Oy Ab on vuodesta 1985 kehittynyt Suomessa yhdeksi kuvastoalan johtavaksi toimijaksi. Valikoimaamme kuuluu yli 10 000 tuotenimikettä toimisto- sekä sosiaalitiloihin, kuten kouluihin, kaikentyyppisiin varastoihin ja tuotantokäyttöön. Tarjonnastamme löytyy tuotteita aina kalusteista säilytysjärjestelmiin, materiaalinkäsittelystä kierrätykseen tai esimerkiksi työsuojelusta nostolaitteisiin.

Olemme osa kansainvälistä AJ-konsernia, joka toimii 19:ssä Euroopan maassa. Oma tuotantomme ja kansainvälinen hankinta luovat pohjan hyvälle laatu- ja hintakilpailukyvylle. Uuden modernin keskusvarastomme sekä kattavan logistiikkaverkostomme avulla pystymme toimittamaan tilaukset nopeasti ja varmasti kaikkialle Suomeen, Pohjoismaihin ja Eurooppaan.


Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, jossa asiakkaita palvelee 150 autovuokrauksen ammattilaista yli 30 paikkakunnalla. Ystävällistä ja joustavaa palvelua on saatavilla viikon jokaisena päivänä, ympäri vuorokauden. Laajasta autovalikoimasta löytyy sopiva ajoneuvo kaikkiin tarpeisiin, pikkunäppäristä kaupunkiautoista suurempiin tila- ja maastoautoihin.

Kansainvälisesti Europcar toimii kaikkiaan noin 160 maassa kattaen kaikki maanosat. Toimipisteitä on tällä hetkellä maailmanlaajuisesti yli 20.000 kpl. Europcar palvelee asiakkaitaan noin 1,2 miljoonan vuokra-auton avulla.


Mash on ollut fintech-innovaatioiden etulinjassa jo vuodesta 2007.

Hyödynnämme kehittyneitä algoritmejamme, koneoppimista ja automatisoitua alustaamme toimittaaksemme ylivoimaisia rahoitus- ja maksutaparatkaisuja tuhansille asiakkaille joka päivä. Rakennamme tulevaisuutta, jossa teknologia auttaa meitä jokaista, tehden maksamisesta sujuvaa, joustavaa ja huoletonta.

Mash on tänään yksi Euroopan johtavista fintech-yrityksistä.


OP ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä, jonka perustehtävänä on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, hyvinvointia ja turvallisuutta omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle. OP Ryhmän muodostavat noin 170 osuuspankkia sekä ryhmän keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Ryhmässä työskentelee 12 000 työntekijää. Ryhmällä on noin 1,8 miljoonaa omistaja-asiakasta ja kaikkiaan 4,4 miljoonaa asiakasta.


Yrityksemme perustaja, Oskari Rajala, aloitti valokuvaajana ja valokuvaustarvikkeiden kauppiaana Turussa vuonna 1919. Hän otti myös luokkakuvia ja kävi moottoripyörällä kuvaamassa Suomen kirkkoja. Kirkkokuvista valmistettiin postikortteja ja myytiin paikallisille kauppiaille myytäväksi matkailijoille. Sotien jälkeen erikoiskauppakin alkoi elpyä. Valokuvia valmistettiin yhä enemmän ja enemmän. Myös värikuvien kuvaaminen tuli vähitellen kaikelle kansalle mahdolliseksi. Oskari Rajalakin aloitti värikuvien valmistuksen omassa laboratoriossaan. Toimintaa laajennettiin myös muille paikkakunnille ja aloitettiin uudelleen muistojen ikuistamiseen tarvittavien tuotteiden maahantuonti.

Rajala on Veikkausliigan virallinen valokuvaamisen yhteistyökumppani.


Renta on tuore suomalainen kone- ja laitevuokraamo, joka tarjoaa modernit ammattikäyttöön tarkoitetut koneet, laitteet, telineet ja sääsuojat, logistiikan sekä työmaapalvelut maanlaajuisesta yli 25 toimipisteen verkostostaan. Liikevaihtomme on yli 55 MEUR ja palveluksessamme on noin 200 renttaajaa.


Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut. Kaikki kauden 198 ottelua esitetään suorina ja selostettuina monikameralähetyksinä. Sisältöä on mahdollista katsoa itselle sopivalla hetkellä ja laitteella.

Lisätietoa löydät tästä osoitteesta: www.ruutu.fi/plus


SELECT Elite on Veikkausliigan virallinen pelipallo.Veikkausliiga otti ensimmäisenä pohjoismaisena pääsarjana käyttöön yhteisen pelipallon kaudesta 2014 lähtien. Yhteiseen pelipalloon siirtyminen oli suuri askel suomalaisen jalkapallon kehittämiseksi. Sopimuksen myötä kaikille joukkueille ja pelaajille tarjotaan sama pallo niin Veikkausliigan otteluihin kuin harjoituksiinkin.

Selectin maahantuoja on Sultrade Oy.


Subway® -ravintoloissa myydään asiakkaiden silmien edessä valmistettuja Subi® -leipiä ja salaatteja. Asiakkaat saavat itse vaikuttaa tilaamansa ruoan sisältöön ja halutessaan pyytää esimerkiksi enemmän kasviksia ja vähemmän rasvaa sisältäviä kastikkeita. Näin Subway® -ravintoloissa myös jalkapalloilijoiden on helppo yhdistää ruokailu juuri omaan ruokavalioonsa sopivaksi.

Lisätietoja www.subway.fi


Kello- ja kultasepänliike Westerback 1897 on yksi maamme johtavia alansa yrityksiä. Toimimme Helsingin Keskuskadulla sekä Stockmann-tavarataloissa kautta maan. Edustamme useita sveitsiläisiä arvokellomerkkejä ja olemme tunnettuja myös omasta Westerback Collection timanttikorusarjasta. Sveitsiläisten kellojen huippubrändejä valikoimassamme ovat muun muassa Hublot, Zenith, Breitling, Omega, TAG Heuer ja Longines. Kellouutuuksiimme lukeutuu muun muassa Bell & Ross.

Verkkokauppamme löytyy osoitteesta www.westerback.fi.


Volkswagen on Palloliiton ja Veikkausliigan yhteistyökumppani.

Yhteinen tavoitteemme on saada lapset ja perheet liikkumaan ja edistää suomalaisen jalkapallokulttuurin kehitystä aina pienimmistä tytöistä ja pojista aina ammattilaisiin ja maajoukkueisiin asti. Yhteistyökumppanuus kattaa miesten ja naisten A-maajoukkueet, futsal- ja nuorten maajoukkueet, Perhefutis-seurakehityshankkeen sekä Veikkausliigan.


TUOTE- JA PALVELUKUMPPANIT


Sportradar

Sportradar on maailman johtava tilastojen tuottaja urheiluvedonlyönnin ja median tarpeisiin. Yli 1000 yritystä yli 80 maassa käyttää Sportradarin palveluja. Sportradarilla on yli 1900 työntekijää ympäri maailmaa. Yrityksen pääkonttori on St. Gallenissa Sveitsissä ja toimistoja sillä on 30 kaupungissa.


Cloudriven

Cloudriven on ketterä ja kokenut asiantuntijayritys, joka auttaa asiakkaitaan uuden työn murroksessa. Muotoilemme kannustavia työympäristöjä, joissa yhdistyvät vuorovaikutteisuus, motivointi sekä liiketoimintaprosessien järkevä digitalisointi.
Ennen kaikkea uskomme, että merkityksellinen työ synnyttää parempia asiakaskokemuksia – kun henkilöstö kokee oman työnsä arvokkaaksi ja tärkeäksi, myös asiakkaat voittavat. Autamme sinua panostamaan ihmisiin yrityksesi sisällä.


Evershed Sutherland

Eversheds on yksi Suomen johtavista asianajotoimistoista. Olemme liikejuridiikkaan erikoistunut täyden palvelun asianajotoimisto, jonka erityisvahvuuksia ovat yritysjärjestelyt, immateriaalioikeudet ja ICT, riidanratkaisu, insolvenssioikeus sekä kiinteistöasiat.

Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajajatapaa. Sitä koskevat ohjeet ja muut asianajajia koskevat määräykset löytyvät Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta osoitteesta www.asianajajaliitto.fi.


Helsinking

Helsinking on luova mediayhtiö, joka on keskittynyt luomaan unohtumattomia sisältökokonaisuuksia, jotka tavoittavat oikeat ihmiset oikeaan aikaan.


Panic Marketing

Toteutamme markkinointiviestinnän laadukasta suunnittelua ja tuotantoa digikärjellä. Korkea laatutaso on koko toimintamme lähtökohta, ketteryys perustuu vahvaan inhouse-osaamiseen ja organisaation keveyteen.


ValueFrame

Toiminnanohjaus,projektinhallinta ja asiakkuudenhallinta sovellusvuokraus palveluna ValueFramelta. ValueFramen tarjoama kotimainen pilvipalvelu soveltuu erityisesti asiantuntijapalveluyrityksille.
ValueFrame tarjoaa monipuolisen, toimialakohtaisesti suunnitellun ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvan järjestelmän. Tuotteistettu palvelu sisältää kattavan käyttöönoton, koulutuksen, konsultoinnin ja tukipalvelun.

Sovellusvuokrauksen ansiosta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinosaamiseensa.


Viking Line

Viking Line on julkinen osakeyhtiö ja markkinoiden johtava tuotemerkki Pohjois-Itämeren matkustajaliikenteessä. Varustamo tarjoaa matkustuspalveluja, virkistystä ja rahtikuljetuksia aluksillaan Gabriella, Mariella, Amorella, Rosella, Viking Cinderella, Viking XPRS sekä uudella lippulaivallaan Viking Gracella. Viking Line kuljetti vuonna 2013 yli 6,5 miljoonaa matkustajaa, 604 000 henkilöautoa ja 119 500 rahtiyksikköä.