AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.16 // 15.4.2024

Joensuussa odotetaan Hakan vierailua innolla

Joensuussa odotetaan Hakan vierailua innolla

Haka voitti perjantaina EIF:n 2-1. (Kuva: Juha Tamminen)

JIPPO avasi Ykkösliigakautensa lauantaina Salossa SalPan vieraana ja voitti 3-0. Tiistaina edessä lienee vielä pykälää kovempi haaste, kun Mehtimäelle saapuu maan korkeimmalla sarjatasolla pelaava FC Haka.

JIPPO lähtee otteluun altavastaajana, mutta Victorkin tietää, että Suomen Cupissa voi tapahtua mitä vaan. Vaikka edellisestä ottelusta on vain pari hassua päivää, ja seuraavaan otteluun valmistautumiseen siten vain rajallisesti aikaa, on JIPPOlla hyvin tiedossa, mitä tuleman pitää.

– Tällaisissa otteluissa vahvoja joukkueita vastaan meidän täytyy todistaa, että olemme valmiita harppaamaan korkeammalle tasolle joukkueena ja yksilöinä. Ottelussa on yksitoista pelaajaa vastaan yksitoista pelaajaa, joten kaikki on mahdollista, brassitoppari Victor Matheus toteaa JIPPO:n kotisivuilla.

– Taustatiimimme tekee parhaansa skoutatakseen ja toimittaakseen sitten pelaajille hyvää materiaalia vastustajasta. Lisäksi oma analyytikkoni toimittaa minulle jokaista ottelua varten tietoa vastustajan hyökkääjistä, parhaista pelaajista ja heikkouksista boksin puolustamiseen ja erikoistilanteisiin liittyen. Keskustelemme viikoittain puhelussa seuraavasta vastustajastamme. Hakalla on hyviä hyökkääjiä, vahvoja ja nopeita, joten odotan todella fyysistä peliä, Victor paljastaa.

Mehtimäen tekonurmen vuoden avausottelu vihelletään käyntiin tiistaina 16.4. kello 18.00. Ruutu näyttää Suomen Cupin 3. kierrokselta kaikkiaan 16 ottelua, joista yhtenä JIPPO-Hakan.

Lisää uutisia